בוקר נפלא לכם

בתור תפוד לא קטן בעצמי

מסכים 100%, זה שבטטה לא כ"כ רומנטית עם קצפת, לא עושה אותה פחות טובה מדובדבן זה שבטטה חייבת להתבשל כחצי שעה על מנת להיות ראויה למאכל לא עושה אותה פחות ספונטנית מתות זה שברווז ברוטב בטטות לא נחשב למעדן לא עושה אותה פחות טובה מתפוח

Dor K

New member
בוקר נפלא לכם

יש לי חופש עכשיו שבוע, ואני כבר מרגיש כמו בטטת בית: קמתי לי ב10 (10!!!! 10!!!! מאז ימי בית ספר העליזים לא קמתי בשעה הזאת!!!!
), כל הסלון מלא בבירות וקליפות גרעינים, בבוקר עוד לא שתיתי קפה וישר נחתתי בסיגנון חופשי, מהמיטה למחשב, ועקרונית, אני מרגיש פנסיונר. אחחח.. חופש. כולי אושר וצהלולים. אני עומד לשבור שיא ולא לעשות עכשיו כלום במשך שבוע. פשוט לקום בבוקר, ולהיות הכי בטטה משועממת שאני יכול! זה חלומי הרטוב! הוא עומד להתגשם. תאכלו ת´לב

נתן.ל

New member
ומה אתה עושה בחופש חוץ מבטטות ?

אין טיול ? בילוי ? משהו ? מישהו? (מישהי
)

דורק´ה יקירי

שמחה לשמוע על אבטלתך הסמויה, ולכן אמנע מנזיפה כוללנית לגבי העלמותך המסתורית בארבעת הימים האחרונים. מודה שתהיתי האם הצטרפת לפעולה הגדולה שמתרחשת בדקות אלה בבחריין, אך מבירור קצר שעשיתי, התברר שהפעולה נדחתה לשבוע הבא, וכן כי אתה משובץ בכלל למשימה בטורונטו. אל נא תשכח הפעם לקחת את משתיק הקול איתך על מנת שפדיחת מונקו לא תחזור על עצמה.

מיטללל

New member
דור

קודם כל 10 זה לא כזההההה מאוחר. מחר תתפרע ותקום בשעה 12.. אז בכלל יתגלה עליך עולם חדש! כמה ימים החופש שלך? במהרה יתגלה לך שרביצה בבית מזריחה ועוד שקיעה זה פשוט לא זה. נצל את הימים המועטים שיש לך לעשות דברים אחרים. לך לים תנוח שם. וכדומה.. בכל מקרה... עשה חיים!

swirrrly

New member
אפי היקרה,

נפתח פורום חדש בשם "ג´קי צ´אן" (562). כנסו, ודברו שם על הסדרה, או על ג´קי האמיתי כאוות נפשכם, שכן זו מטרת הפורום.

למעלה