בוקר נפלא לכולנו איזו שלווה של בוקר
T tintong New member 17/12/07 #2 בוקר אור.. האמת אני מרגיש אך הרוח מזיזה את השלווה של הבוקר לכיוון שלי...........בוקר בוקר.
א א פרסקי New member 17/12/07 #4 בוקר טוב לכולם והיום כבר יום שני מריחים את הסופש באוויר .... חחחחחחחחח
ה המנצחת היחידה New member 17/12/07 #6 בוקר .... וצריכה ../images/Emo45.gif היום שיהיה לכולם יום נפלא ושהכל ייסתדר לי כמו שצריך - הלוואי
ו והלאה וכאן New member 17/12/07 #10 קחי../images/Emo45.gif וגם ../images/Emo57.gif ובעיקר ../images/Emo24.gif לחיזוק בהצלחה!
ש שוב מתחילה מחדש New member 17/12/07 #14 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
י יוני יולי New member 17/12/07 #9 בוקר טוב יש לי שיר שמתנגן לי בראש כבר יומיים ....אחלה שיר.. יום נפלא לכולנו.
ו והלאה וכאן New member 17/12/07 #11 בוקר טוב ויום נפלא ../images/Emo20.gif אני עם א פרסקי - כל יום שעובר מקדם אותנו לסופשבוע (למרות שעוד יש לי הרבה עבודה והרבה תכניות על השבוע עצמו).
בוקר טוב ויום נפלא ../images/Emo20.gif אני עם א פרסקי - כל יום שעובר מקדם אותנו לסופשבוע (למרות שעוד יש לי הרבה עבודה והרבה תכניות על השבוע עצמו).
S sharon30a New member 17/12/07 #15 בוקר של עין הרע ../images/Emo67.gif ראית שון שון? אני והפה שלי... באתי הביתה אתמול עם מיגרנה.... חולשה כללית... ואהמממ.. הנה היא הגיעה שוב.... הבת אלף... השפעת הזו.... חלשה וחולה ומסכנה ולמרות הכל בעבודה.... יום טוב לכווווווווללללללללםםםם
בוקר של עין הרע ../images/Emo67.gif ראית שון שון? אני והפה שלי... באתי הביתה אתמול עם מיגרנה.... חולשה כללית... ואהמממ.. הנה היא הגיעה שוב.... הבת אלף... השפעת הזו.... חלשה וחולה ומסכנה ולמרות הכל בעבודה.... יום טוב לכווווווווללללללללםםםם
ל לילי301 New member 17/12/07 #16 ממוש..זה לא בגלל שפתחת פה..אלא בגלל הגעגועים שלך אלי.. מבטיחה להעביר לך אנרגיות בריאות ונעימי...