בוקר נפלא לכולם!

oren555il

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. הזכרון הראשון של טיק יושב אצלי מגיל 9 או משהו כזה. הייתי בבית של סבא וסבתא, ומשהו בראש דחף אותי שוב ושוב לנשוך את הלחי מבפנים עם השפתיים, ולא יכולתי להירדם. מאז עברו כבר 14 שנה, ועברתי סוגים מסוגים של טיקים. קריצה בעין, הזזת האף, משיכת כתף וכו... בגיל 14 ניסיתי לטפל, עם פסיכולוג ותרופות (האלידול?) אבל כלום לא עבד. גיליתי שכמה שפחות חושבים על זה זה פחות מציק. לאט לאט לומדים להעלים אותם, ולחיות עם זה. כיום זה בכלל לא יושב לי בתודעה, ורק כשאני שומע או מדבר על זה, או רואה מישהו דומה (קולטים ישר הא?), רק אז אני נזכר (אה כן, וכשאנשים קורצים לי חזרה...) רציתי לחלוק איתכם שיטה שעובדת לי מצויין, כדי להעלים טיק מטריד. לפעמים יש טיקים ברורים, כמו טיקים בפנים, שפשוט לא עוזבים, וכמה שיותר חושבים עליהם הם רק מופיעים יותר. מה שאני עושה, אני משכנע את המחשבה שלי להכניס טיק חדש, פחות ברור, כמו למשל (כמובן שזה אישי) למתוח את העור בין האצבעות בידיים, וכך אני בעצם גורם למוח להתרכז בטיק אחר והתעלם מהקודם. אז עדיין יש טיק, אבל אף אחד לא שם לב. מנסיון ארוך זמן, זה עובד אצלי ב-80% מהמקרים, ופותר הרבה מבוכות... בהצלחה,

א מ א1

New member
שלום אורן

אהבתי את מה שכתבת, ואני חושבת כמוך, שניתן לשלוט בזה (עד כמה שאפשר, כמובן שלא לחלוטין). והשיטה של "לבלבל" את המוח כנראה עובדת, יש בזה הרבה הגיון. ברוך הבא!!!

אורן שלום

אני שמחה לדעת שאתה מצליח "לעדן " את הטיקים שלך וזה עובד. אני ניסיתי כמה פעמים כל מיניי טיקים שאני קוראת להם "טיקים סמויים" זה עבד בדיוק חצי שעה אחרי זה חזרתי להיות כמו שאני תמיד שיהיה לך בהצלחה עם הטיקים הסמויים , הלואי ויכולתי להסוות אותם גם כן. אני לא חושבת על הטיקים שלי , זה כבר בא לי רגיל זה כמו לנשום. אני לא יכולה לא לנשום שיהיה לך רק טוב.

oren555il

New member
../images/Emo24.gifבכל מקרה

רק רציתי להבהיר שטיקים זה דבר מציק, ומביך לפעמים, אבל זה לא אמור למנוע מאיתנו כלום. אני למשל התקבלתי ליחידה מובחרת ושירתתי שם 3 שנים, וזה לא הפריע אפילו לרגע. (כמה קריצות למפקד פיקוד צפון) אז לכל הילדים מהפורום, פשוט תקבלו את זה כחלק מהחיים, ותגשימו את החלומות שלכם :)

א מ א1

New member
בוקר נפלא לכולם!

בוקר טוב ושבוע מקסים. שבוע אחרון של הכנות לבת המצווה של הנסיכה שלנו, המון התרגשות וציפייה ואושר גדול שלה.......... תמונות בשבוע הבא... טלי

למעלה