בוקר נפלא לכולם.......

עייפי

New member
בוקר נפלא לכולם.......

חזרתי...... האמת שאני לא מצליח להוציא את הפורום הזה מהראש שלי מאוד מענין לי כאן (ועוזר) אז קודם כל ברבורה את האלופה שלי קראתי אתמול את התגובות שלך ואם היית לידי הייתי חונק אותך בחיבוק ובכלל את ואסף ניראים לי שתי אנשים מאוד מענינים..... חוץ מיזה רציתי לציין שאני מחזיק מעמד מההודעה האחרונה שהשארתי.......הענין הוא שאני מזה לא מאופס אני חצי שעה שמח ושלוש שעות אוכל את עצמי וזה משגע אותי העליות והירידות האלה........... בכל אופן אני מאחל לכולכם את כל הכוח בעולם לעשות כל מה שרק עולה דעתכם עייפי

../images/Emo9.gif היי ..אתה, כן !!! אתה!!!../images/Emo51.gif

אז קודם כל - רשום אצלך בחוב, אחד גדול חיבוק של דוב, ושלא תהיה לך טעות, חוב או חובה... אני אפילו מחבר, חובות תמיד גובה... וחוצמזה, מה להגיד בלשון קצרה ומהוקצעת? אותי לא מכירים בכלל -כאחת שמצטנעת, ואם באות לי מחמאות - ובעיקר מחברים... אני, בקול תרועה רמה - צורחת סיפורים... ורק לך אומר בסוד - שאני מה זה עייפה, ובכלל לא מתקרבת לתואר "אלופה" סתם כזאת, אדם אפור, עם אינסוף אהבה לכל מה שנושם, חושב, קרוב או בסביבה... נשבעת כאן בשם הפורום ובשם כל מה שבא, שאין לי כלום יותר ממך, ואין גם שום סיבה, אולי דבר אחד לי יש, ויש אותו בלי סוף חיבוק לכל עובר ושב, וטוב וטוב טוב... תבין אדם, עייף או לא, גלגל הוא העולם, וכמו גלגל הוא מסתובב פעם שמה פעם שם, פעם עצב, פעם חן, פעם לא ופעם כן, פעם חושך פעם אור - פעם פנים ופעם אחור... ומאחורי כל הר - יש גם עמק וירוק, ומאחורי כל חושך - מסתתר האור... אוף, הגזמתי..מברברת, ובסך הכל מודה שכל מה שפה רציתי - להגיד תודה.

למעלה