בוקר נפלא לכולם

שבור

New member
בוקר נפלא לכולם

הייתי רוצה להעלות לדיון נושא שנוי במחלוקת (אם כי נוגד את דבריי , שנאמרו בנחרצות עד היום): למה לרוץ כ``כ קדימה למה לא לאהוב האדם שבו התאהבנו לראשונה, אז התגרשנו אז מה? , אני בטוח שלכולנו יש זכרונות מדהימים מבן/בת זוגנו הקודם אז למה לא לאהוב אותו זו לא בושה, ואולי , רק אולי.. טוב בעצם לא , עד כאן. בכל אופן , סתם מחשבה שעלתה בראשי , בבוקרו הנפלא של יום שני

argos

New member
מה שלא ברור לי

זה, לאיזו אהבה אתה מתכוון? אהבה רומנטית או אהבה כאדם? -אם מדובר באהבה רומנטית אז, לפחות במקרה שלי היא נגמרה - זו הסיבה שהתגרשנו. -אם באהבה כאדם - אז שוב, במקרה שלי, לא התגרשנו מסוכסכים ולכן אני לא שונא אותה. אני נזכר לא מעט ברגעים היפים שלנו (שבע שנים היינו ביחד). אבל הם פרק אחר בחיי, שאני נזכר בו אבל לא מעוניין לחזור עליו. ואם אמשיך את הדימוי של הספר - אז כמו בכל קריאה אנחנו ממשיכים הלאה - עד הסוף.

יפעת*

New member
אהבה זאת לא שאלה של למה

אנחנו לא ממש בוחרים במי להתאהב, אנחנו לא ממש בוחרים להפסיק לאהוב, זה קורה! לפני הגירושין, ולפני שעזבתי את הבית, היו לי כל כך הרבה מחשבות, אולי בכל זאת אפשר לתקן, אולי בכל זאת אפשר לחדש את האהבה. נפרדנו, ואנחנו עדיין חברים טובים, אולי דווקא בזכות זה שנפרדנו. אין טעם לנסות להחיות סוס מת, זה לא הלך. לא מאמינה שאנשים מתגרשים בלי לנסות הכל, אבל לפעמים גם הכל זה לא מספיק. ובכלל אם הייתי חוזרת להתאהב במי שהתאהבתי בו לראשונה, זה בכלל היה בכיתה ד`, :cool: קראו לו דרור,וזה היה אהבה מרחוק......... רק פעם בחייך אהבת? רק אישה אחת? יפעת

למעלה