בוקר נפלא לכולם............

mikisharon40

New member
בוקר נפלא לכולם............

מה הצפי לשטפונות ? מתי ? איפה ? תודה מראש על התשובות. מיקי

tamirzak1

New member
אין לאף אחד מושג עד לאן ידרים הגשם היום אז

בטח לא יודעים אם והיכן יהיו שטפונות.

זה מאוד גבולי היום

הגשם מגרד את ירושלים מצפון אם הוא ידרים קצת וירדו מעל 15-20 מ"מ יש סיכוי לזרימה בנחל אוג אם ירד גשם הדרום הארץ יש סיכוי לזרימה בנחל צאלים כמו שזה נראה עכשיו אם יהיו זרימות זה יהיה בלילה

asi916

New member
שיטפונות

כנס לקבוצת רודפי שלום,שלווה ושיטפונות בפייסבוק שבת שלום אסף יגבס

TheChessMaster

New member
מסכי גשם קטלניים מאוד מערבית דרום מערבית לי:

בעיקר ממערב אבל גם מדרום מערב ! רואים את זה יפה במכ"ם של באנימציה זה נראה נע מזרחה אפילו דרום מזרחה. נקווה שמשהו ייכנס לפה. מאז הגשם לפני שעתיים כמעט לא היה כלום.

blue78

New member
נתניה דרום מבול מטורף (האדום במכ"מ)

נמשך כבר מספר דקות בעוצמה חזקה, כבישים מוצפים...

TheChessMaster

New member
הוד השרון כלום כחול אבל מה בדרך לנתניה:

דרום מערב לי מסכי גשם שחור מטורף ! נע דרומה מצפון מערב לי קו עננות מדהים עם מסכי גשם נע צפונה. בין שניהם כחול קטן שנראה שמתקדם אלינו. בקיצר תל אביב ונתניה הולכים לחטוף משהו לא מהעולם הזה. פה בנתיים אין כלום !!!!!!!

Elad3434

New member
וואי וואי מה הלך פה במזרח נתניה...!!אדום במכם

האדום במכם היה עלי במזרח נתניה איזההה גשםםםםם עוצמה מפחידה!!!גשם כלכך חזק לא ראיתי הרבה זמן וכל זה מיצטרף לבוקר-צהריים המדהימים שהיו פה בנתניה פשוט תענוג!!!!

TheChessMaster

New member
מי בתל אביב תנו דיוחים על המבול שם:

פה היה גשם מאוד כבד ל 20 שניות פס לחלוטין מתבהר ממערב קצת. מסך שחור מאוד עבר מדרום לי ועוד אחד מצפון קיבלנו גשם כבד מאוד מהשוליים לכמה שניות.

barnea1

New member
רק 10.9 מ"מ בנתניה במערכת כולה (מהלילה)

בבוקר בסביבות 9:00 ירדו גשמי זלעפות בכביש החוף ליד נתניה, נסעתי על 40 קמ"ש עם מגבים בשיא המהירות ועדיין היה קשה מאוד לנסוע, הגשם היה פשוט מטורף ובנוסף לכך גם נשבו רוחות סוערות שהסיטו את האוטו לצדדים כל הזמן. נסיעה מפחידה אבל מהנה

0צחי0

New member
16.2 מ"מ בכפר יונה. כרגע..ס"ר במרחק נגיעה

שניות מפגיעה בכפר ומסך גשם עצום ממש קרוב.

ravehor

New member
עדיין טפטוף והשמש יוצאת

ונשמעים רעמים מהחלק העיקרי של הענן שכבר נמצא צפון מזרחה מכאן.

askaba

New member
ק.מזרע 12.3 המערכת 312.2 העונה

עד שעה 08:00 ביום שישי 27/01/12 ירדו: 12.3 מ"מ סה"כ המערכת: 12.3 מ"מ סה"כ בחודש ספטמבר: 12.9 מ"מ סה"כ בחודש אוקטובר: 0.0 מ"מ סה"כ בחודש נובמבר: 105.4 מ"מ סה"כ בחודש דצמבר: 22.8 מ"מ סה"כ בחודש ינואר 171.1 מ"מ סה"כ העונה: 312.2 מ"מ ממוצע ספטמבר: 1 מ"מ ממוצע אוקטובר: 15 מ"מ ממוצע נובמבר: 59 מ"מ ממוצע דצמבר: 119 מ"מ ממוצע ינואר: 125 מ"מ ממוצע פברואר: 92 מ"מ ממוצע מרץ: 61 מ"מ ממוצע אפריל: 22 מ"מ ממוצע צפוי עד סוף החודש: 319 מ"מ ממוצע לעונה: 500 מ"מ

יוטו2

New member
לפני 20 דקות עברה על קרנ"ש סערה !

התחיל עם ברד נקי והתחלף למבול מטורף מעורב בברד + רוחות חזקות .

0צחי0

New member
רעמים פסיכים מלווים בברד כבד ביותר אצל יונה

ברגעים אלה. חזרנו מתל אביב (הוצאנו ויזה תודה לאל), סערה חזקה ביותר שהשמידה 5 מטריות. רחוב הירקון כרגיל מוצף ביותר והים, בהערכה ראשונית סביב 3 מטרים בלי בכלל לדבר!

למעלה