בוקר נפלא לכולם!!!

• פותח הנושא oap
  • פורסם בתאריך

oap

New member
בוקר נפלא לכולם!!!

נו אז מה מכינים לשבת? יש רעיונות???

cial 1

New member
תקווה הם צריחים ללמוד הרבה וגם ממני

אני הייתי שם חברה ויש כמה טובות באתר ויש כמה שלא מעודדות הם בשלהם ועל המתכונים ברובם לא מושלמים וגם לא תואמים לי למליונים למה כי כול איזור משנה מתכון אגב כך זה במרוקו גם במקמות האחרים בעולם ומה עושים במקרא כזה צריך לת עד כמה שמדויק ומקורי-לא על פי הטעם של בית אחד או איזור והכללי תמיד עוזר אז לדוגמה לכתוב מתכון ובמגביל לציין עוד אפשרויות ואז הוא נותן את הכלליות של כול העדה זו או אחרת ועל כן יש הרבה מה לתקן שם ויש דברים שהם כן בסתנדר נכונים ראי שם מתכון לעוגת מיל-פיי זה הקרם שניט האורגינלית בעולם המצאה צרפית והמרוקאים מס 2 בעולם נתנו לה מתיקות מדויקת יש שף מלונות גדול העביר לערבים עוד יותר שיפור הכי גבוה לעוגה זו והיא עם קרם שמנת מתוקה מוקה חבל על הזמן ומעל הציפוי של ריבת חלב כאשר אני אוכלת את זה אני מסירה את ריבת החלב וכך נהמת רק מהקרם עכשיו באתר קוסקוס נתנו כך סתם ורקו מה שבה להם הם כותבים זיגוג גלוקוזה האם ידעת שאלפים לא יודעים מזה גלוקוזה- וגוגל גם לא נותן מדויק ואני יודעת שיש מוכן המרכיב ואז צריך להכין אותו זה רק אבקה-ושם כתוב עד כאן? ולגבי עוד מתכונים שלא היו נכנסים לביתי זה שיעור על אתר הקוסקוס הכול בסתנדר וחבל יש לנו המרוקאים הרבה מה להציע מטבח המרוקאי הוא מס 3 בעולם הכי עשיר מס 1 צרפת שני לא בעד מס 3 סין שאני מחרימה ושלנו בכבוד כדול למה צרפת וסין כי הם משקיעים במנה הרבה כמובן גם מרקו יום טוב קצת ידע ממני למי שלא יודע חני בוקר טוב לך תקווה

oap

New member
תודה חני ../images/Emo13.gif

אז אם ארצה להכין מטעמים מהאתר הזה, אני יודעת למי לפנות

cial 1

New member
באמת אם תבקרי שם בתוך האתר OAP בכיף

נשבעת לך אין בי התנשאות יש בי נכון כבוד לכבנה בתכום כך אני ההיתי שם ויש גם סיפורים שלי ממרוקו התקבלתי בברכה גדולה שם אבל לא הסתתדר לי עם כמה ולא בתכום האוכל אלה על העבר של העם המרוקאי היו שם כמה שתופסות מקום נכבד ולאחרים והם חדשים קשה אני אוהבת לזרום ולא להכביד ושם הלך לאט-לגבי המתכונים אם את ממרוקו אז הרוב שם ממקנאס ואני מקזה אז לא מסתדר בגרוש שבת שלום לך מתוקה ראי מתכון מרוקאי שלי פה לא נשמע לך טוב? או מדויק אסליייייייייייייייייייייייי

oap

New member
תודה חני

ולא, אני לא מרוקאית.. אבל בעלי כן

cial 1

New member
OAP שבת שלום ותבקרלה עליק

אם הבעלול מרוקאי על פי העדה המרוקאית הוא הרעיה עוזת את בית אימא והולכת למנהג הבל וכאן את ממשת את הצד היפה של הבעל אבל גם של בית האמא הראשון שלו והשני שלך וכך מתחלקים לעד ולך טעם טוב וחזק רק אושר מאחלת לכם ומטעמים מרוקאים הם טובים לרוב לכולם שוב שבת שלום בבית חני

למעלה