בוקר נפלא לכולם

בוקר נפלא לכולם

רציתי לשאול שאלה ויכול להיות שכבר שאלו אותה כאן...ואני מודה מראש על התגובות אליה.....אני בתור מאמינה מובהקת בסוד מאמינה שהמחשבות שלנו יוצרות את החוויות שלנו בחיים....ויחד עם זאת אני יודעת שישנם מצבים בהם קרו לאנשים חוויות והפתעות שעליהם הם לא חשבו בכיוון....גם טובים וגם רעים....האם באמת יש הפתעות בחיים מבלי שחשבנו עליהן?? בעקבות הסוד אני מאמינה שאנחנו אחראיים לכל... הסוד מדבר על כך שאנו חושבים-מרגישים ופועלים וכך יוצרים את המציאות....איך כל זה משתלב עם הפתעות שקורות לנו בחיינו?? תודה ויום מדהים לכולם.............

שאלה מצויינת../images/Emo13.gif

אנו היחידים שיוצרים את המציאות שלנו - בפרטי פרטים...כן...כן... החוויות וההפתעות שאת מדברת עליהם - גם עליהם חשבת - גם אותם את יצרת ! קראת ושמעת על משמעות התדרים במחשבות והרגשות שלנו? יופי ! אלה הסיבות לדברים שמופיעים בחייך, בלי שתבקשי ! את נמצאת בתדר שמחה או רצון לקבל והכרת תודה, לכן את מקבלת דברים "מהצד" שנעים באותו תדר:)

מפני שתהליך יצירת המציאות הוא דיאלוג

תהליך יצירת המציאות הוא דיאלוג בין המחשבות שלנו לבין היקום. ובלי ההפתעות שהיקום זורק בפנינו, זה היה מונולוג שלנו עם עצמנו ולא דיאלוג. וזאת, אגב, אחת הבעיות שיש לי עם הספר "הסוד". הספר ממש לא מסביר את העניין הזה כמו שצריך. הספר יותר מדי מרוכז בצד שלנו ב"שיחה" (שמסתכם שם, בדרך כלל, ב"תן לי X ותן לי Y") ומתעלם כמעט לגמרי מהדרך שבא היקום מנהל איתנו את הדיאלוג הזה. היקום איננו סתם איזו מכונת משקאות קוסמית שמכניסים לתוכה מטבע ומקבלים מיד את כל מה שאנחנו רוצים. היקום הוא מקום הרבה יותר מופלא מזה.

אני מרגיש שלא הבנת את מהות הסוד לגמרי

ואת לא אשמה.. כי גם אלה שעשו את הסרט לא מבינים את זה לגמרי. המהות היא לא שאנחנו מושכים חפצים או חוויות ספציפיות.. זאת לא הכוונה. המוח האנושי הוא מכונת חלומות, הוא חולם בלילה וגם ביום - כל הזמן. את חווה את החיים שלך דרך המחשבות שלך, אם את חושבת שהחיים שלך טובים - טוב לך, את חושבת שהם רעים - רע לך. והכל שאלה של הסתכלות. ההסתכלות שלך על החיים משקפת את המציאות שלך ומכאן החוויה שלך. את משנה את ההסתכלות שלך והחיים שלך משתנים.

למעלה