בוקר נפלא לכולם..... אני הולכת להכין נס קפה..... מישהו מצטרף?
א א ל ו נ ה1 New member 23/5/02 #2 פושפושית -איזה שם מדליק../images/Emo117.gif לי שחור חלש עם חלב, כפית סוכר בבקשה... יש איזו עוגיה? פצפוצי שוקולד?
פושפושית -איזה שם מדליק../images/Emo117.gif לי שחור חלש עם חלב, כפית סוכר בבקשה... יש איזו עוגיה? פצפוצי שוקולד?
פ פושפושית New member 23/5/02 #3 סוכר?? את יודעת כמה קלוריות יש בכפית??? נו טוב.... לא כולן מפגרות כמוני..... אני כבר לא זוכרת מה זה סוכר... אין בעיה עוד דקותיים......
סוכר?? את יודעת כמה קלוריות יש בכפית??? נו טוב.... לא כולן מפגרות כמוני..... אני כבר לא זוכרת מה זה סוכר... אין בעיה עוד דקותיים......
א א ל ו נ ה1 New member 23/5/02 #4 אחר כך נצא לג´וגינג לשרוף את הקלוריות, ונקטוף פרחים בדרך.. יש שיח סבוך של יסמין לידי, הריח יתפשט בכל הבית..
אחר כך נצא לג´וגינג לשרוף את הקלוריות, ונקטוף פרחים בדרך.. יש שיח סבוך של יסמין לידי, הריח יתפשט בכל הבית..
א א ל ו נ ה1 New member 23/5/02 #6 לא י´דעת, הפנים שלי עם כל התלתלים המבולגנים שלי..לא יקבלו אותי לעבוד במשרד. שם יש רק נשים מפונפנות.... אולי את תעשי?
לא י´דעת, הפנים שלי עם כל התלתלים המבולגנים שלי..לא יקבלו אותי לעבוד במשרד. שם יש רק נשים מפונפנות.... אולי את תעשי?
פ פושפושית New member 23/5/02 #7 גם אני מתולתלת...... מממ... אולי קיבלו אותי בגלל המחשוף... זהו זו בטוח הסיבה....
א א ל ו נ ה1 New member 23/5/02 #8 וואוו.. אם היו מקבלים אותי זה גם בטח בגלל המחשוף... אולי את אחותי האבודה??? מילדי תימן מה, לא חובה פאן במשרד?
וואוו.. אם היו מקבלים אותי זה גם בטח בגלל המחשוף... אולי את אחותי האבודה??? מילדי תימן מה, לא חובה פאן במשרד?
פ פושפושית New member 23/5/02 #9 זהו מעכשיו אימצתי לי אותך כאחות.... אבל את אחותי הגדולה או הקטנה? אני צריכה לדעת אם משתלם לי......
א א ל ו נ ה1 New member 23/5/02 #10 תלוי... אם נולדת לפני קום המדינה או אחריה אני בת 47 . ובפנים, חבל שרק בפנים נשארה הילדה.. ואת?
פ פושפושית New member 23/5/02 #11 יאאאאאאאאא אני יכולה להיות הבת שלך רוצה לאמץ אותי??? את תהיי אמא של שבת..... ואני אביא לך נכדה מוכנה..... (ידעתי שזה ישתלם לי)
יאאאאאאאאא אני יכולה להיות הבת שלך רוצה לאמץ אותי??? את תהיי אמא של שבת..... ואני אביא לך נכדה מוכנה..... (ידעתי שזה ישתלם לי)
א א ל ו נ ה1 New member 23/5/02 #12 מחכה לנכדה בקוצר רוח../images/Emo66.gif את יודעת כמה פעמים אני חולמת שאני בהריון ויש לי עוד תינוקת? חולה על קטנטנים. הילדים שלי עוד לא בסטטוס של להביא לי איזו נכדה או נכד.. בת כמה הפצפונת?
מחכה לנכדה בקוצר רוח../images/Emo66.gif את יודעת כמה פעמים אני חולמת שאני בהריון ויש לי עוד תינוקת? חולה על קטנטנים. הילדים שלי עוד לא בסטטוס של להביא לי איזו נכדה או נכד.. בת כמה הפצפונת?
פ פושפושית New member 23/5/02 #13 זה יהיה מצחיק.... הבת שלי טוענת שיש לה 2 אבא 2 אמא 4 סבתות 2 סבא איתך זו בכלל תהיה חגיגה...... והברבורה בת 3.5
זה יהיה מצחיק.... הבת שלי טוענת שיש לה 2 אבא 2 אמא 4 סבתות 2 סבא איתך זו בכלל תהיה חגיגה...... והברבורה בת 3.5
א א ל ו נ ה1 New member 23/5/02 #14 ממש נסיכה כיף לה. שתגדל באושר ובאהבה. אני צריכה ללכת להרויח את לחמי... אז מניעה את הטרנטה ויוצאת לדרך. שיהיה לך יום מרגש, מלא אקשן..
ממש נסיכה כיף לה. שתגדל באושר ובאהבה. אני צריכה ללכת להרויח את לחמי... אז מניעה את הטרנטה ויוצאת לדרך. שיהיה לך יום מרגש, מלא אקשן..
א א ל ו נ ה1 New member 23/5/02 #19 אמנם אני נכס אבל לא דאגה../images/Emo8.gif תודה על המחמאה ניצתי.. גם את בנכסים?