בוקר נהדר לכולם

נוי3

New member
בוקר טוב

עצבנו אותי על הבוקר, אני אלך להרגע (מכינה עוגה) ואחזור.

מנופ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

והיום להבדיל מאתמול אנו נדון ביופיה של סיגלי, שאגב לא חסר לה גם יופי מיוחד משל עצמה. יום נעים לכולם

עציון

New member
מנופית,

לא מתייחס לנושא שכל כך מעסיק בנות: יופי, אבל כן מתייחס לענין העברת הדירה. כאחד שהתגלגל 6 פעמים מדירה לדירה אני מאחל לך שכל העברה תהיה "קטנה" עליך. בקלות ובכיף. ואם יהיו חסרים לך ארגזים-קרטונים, יש לי להעביר לך(נוציא את הכובעים מהקרטונים...). אז המשך דיסקוס נעים והעיקר קחי בקלות העברה.

מנופ

New member
אני בהתלבטות

יש לי הצעה לעבור לדירה הסמוכה אלי,יעני מעבר מארון לארון בלי למלא ארגזים, זאת דירה יפיפיה בת 4 חדרים. לבין דירה בת 5 חדרים גם מסודרת ויותר קרובה למרכז העיר. הבעיה היחידה גם מבחינת המחיר זה משתווה לאחר חשבון פשוט, שלדירה הקטנה יותר תאריך הפינוי שלה נדחה מיוני ליולי, והדירה השניה מתפנה בסוף החודש אבל עדיין לא ידוע אם זה אקטואלי. בקיצור דילמה רצינית, שתיפטר בימים הקרובים. לגבי תחרות היופי, למה אתה מתחמק? תן גם דעה, מה קרה? גם לך יש תמונה לא?

נוי3

New member
מנופית...

ראשית, אל תשברי את הראש עד שלא תוודאי, אם הדירה השניה עדיין אקטואלית או לא. שיהיה בהצלחה!!!!! בקשר לתחרות היופי - היתה תמונה שפיספסתי???

מנופ

New member
טרם הפצנו את התמונה

בקרוב בקרוב, תופץ התמונה אל דאגה היא תגיע. לידה קלה ומהירה

נוי3

New member
ושוב... בוקר טוב (עם קובץ )

היום יש לי המון סידורים, אז אני אעלם קצת, מקווה שכשאחזור לא אמצא את הפורום באותו מצב. שיהיה לכולכם יום מקסים

jif

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

נויה, מי עצבן אותך? מחכים לטעום מהעוגה
היית פה תמונה של מנופית אתמול??

למעלה