בוקר מקסים לפני שיוצאת לעבודה, מאחלת לכולנו יום נהדר.
ק קרן אור לי New member 26/6/03 #1 בוקר מקסים ../images/Emo24.gif לפני שיוצאת לעבודה, מאחלת לכולנו יום נהדר.
ר רויטל ב א New member 26/6/03 #4 אני עייפה.חזרתי מהחתונה.. זוכרים, החתונה של הבת של הבוס שלי? היה מאוד יפה אבל רחוק...כמעט שעתיים נסיעה, עכשיו אני מעריצה את האורחים שבאו לחתונה שלי שנסעו כמעט 3 שעות !!
אני עייפה.חזרתי מהחתונה.. זוכרים, החתונה של הבת של הבוס שלי? היה מאוד יפה אבל רחוק...כמעט שעתיים נסיעה, עכשיו אני מעריצה את האורחים שבאו לחתונה שלי שנסעו כמעט 3 שעות !!
Y yoyo10 New member 26/6/03 #5 איפה הייתה החתונה../images/Emo35.gif גם אני נוסעת יותר מ 3 שעות לחתונות של חברות שלי מהצפון בשביל אנשים קרובים זה שווה את זה
איפה הייתה החתונה../images/Emo35.gif גם אני נוסעת יותר מ 3 שעות לחתונות של חברות שלי מהצפון בשביל אנשים קרובים זה שווה את זה
ר רויטל ב א New member 26/6/03 #6 בוסתן משהוא.. המקום הזה שכשהיינו בפורום חתונות דיברו על הנושא שהרכבת עוברת שם ועוש רעש.. אולי בוסתן בראשית. מקום ממש מושלם, יפיפה ואידיאלי למסיבות.
בוסתן משהוא.. המקום הזה שכשהיינו בפורום חתונות דיברו על הנושא שהרכבת עוברת שם ועוש רעש.. אולי בוסתן בראשית. מקום ממש מושלם, יפיפה ואידיאלי למסיבות.
Y yoyo10 New member 26/6/03 #7 גם אני חושבת שקראו לו בוסתן באשית אז אתמול מעסתם עד איזור השרון וחזרתם באותו הלילה כל הכבוד לכם על ההשקעה הדלק כבר עלה לכם יותר מהמתנה
גם אני חושבת שקראו לו בוסתן באשית אז אתמול מעסתם עד איזור השרון וחזרתם באותו הלילה כל הכבוד לכם על ההשקעה הדלק כבר עלה לכם יותר מהמתנה