בוקר מצחיק

בוקר מצחיק ../images/Emo6.gif

חייבת לשתף אתכם בבוקר נורא מצחיק שהיה היום- כבר אתמול בערב אחרי הריצה החלטתי שהבוקר אני שוב אקום מוקדם אבל הפעם אקום מוקדם יותר ואצא לרכיבה קצרה, כבר רצתי פעמיים השבוע ומתכננת עוד פעמיים אז רציתי לשלב רכיבה. כל כך התלהבתי מהרעיון שאני ארכב הבוקר- אמצע שבוע ולא אצטרך לחכות לסופ"ש שגם ככה קצת עמוס אז חלמתי על זה כל הלילה. הקטע המצחיק כבר מגיע.... השעון צלצל ב 6 וחצי אבל כנראה שהייתי כל כך שקועה ומאושרת בחלום שהייתי בטוחה שאני כבר רוכבת ולא קמתי....
הצחיק אותי נורא, כמובן גם ביאס כי אני לומדת הערב עד 8 ואח"כ חייבת להגיע הביתה לסיים הזמנה של לקוחה למחר (יש לי עסק קטן של עוגות בצק סוכר) אז לא ראיתי דרך גם לשלב אימון בערב. הכל כנראה מסתדר בחיים כי קיבלתי עכשיו הודעה שהשיעור באוניברסיטה מבוטל היום! אז אם הכל יעבור חלק עם העוגה אספיק גם לצאת לרכיבה/ריצה/חד"כ בוקר מוזר, אבל אין ספק שהעניין עם החלום קורע אותי

יצאה מעולה

אם תרצו אעלה מחר תמונה, היא כרגע עוד מתייבשת לצערי לא הצלחתי לצאת לחד"כ או לריצה כי הרגע סיימתי את העוגה ואני די סחוטה אבל לא נורא כי קבעתי ספינינג עם חברה בשישי אז היום מנוחה פשוט מתחלף משישי לרביעי והכל מסתדר בסוף

../images/Emo52.gif, את עוד שואלת... ברורררר שלראות

וכבר סיפרתי לך למה טורפת חסות מוטרפת בריאות שכמוני אוהבת עוגות מבצק סוכר... אפשר לעשות יופי של עוגת גזר מדהימה מקמח מלא שהילדים שלי מתים עליה (משמשת גם כפחמימות מצויינות לפני ריצה). לשים עליה קישוטים מדהימים שלא נמרחים ולא מלכלכים ולפני שאוכלים, הילדים שלי מקלפים את הציפוי ה"לא טעים" ואוכלים רק את העוגה.... יאללה כבשונת, תביאי תמונה...

2_be

New member
את מדברת יותר מידי על העוגה הזו ו...

עדיין לא ראיתי מתכון...
לטיפולך

עוגת גזר

מערבבים בקערה שתי כוסות קמח מלא, שתי כפיות אבקת אפיה, כפית סודה לשתיה וקינמון לפי הטעם. בקערה שניה מערבבים חמישה גזרים מגורדים עם 3/4 כוס סוכר, ארבע ביצים וכ2/3 כוס שמן. עושים איחוד קערות ואת העיסה הבחושה (אפשר להשתמש בכף או במיקסר - "התנועה לסחרור העיסה...") שופכים לתבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות כ30-40 דקות. יש דרך קיצור - לבוא למפגש הבא ואני אביא.....

נראה אחלה - שומרת לעצמי

איזו תבנית? ניסיתי להוסיף אגוזים או שהם יצניחו לי את העוגה?

תבנית רגילה עגולה. שירה ורוני אוהבות צורת../images/Emo23.gif

אגוזים זה מצויין. טוב גם כחטיף אנרגיה... לא מכניסה עד ששירה ורוני יהיו בנות 5. עוד חצי שנה...

../images/Emo25.gif

אנחנו יוצאים לסופ"ש צפרות בערבה עם הילדים, איזה כיף! העוגה תחכה לשעת כושר.

טיפ לאגוזים

מצחיק אותי איך השרשור הזה הפך להחלפת מתכונים, גדול טיפ לגבי תוספות כמו אגוזים, שוקולד ציפס, צימוקים וכל דבר שעלול לשקוע בבלילה- לגלגל אותם בקמח לפני שמכניסים לתערובת ואז הסיכוי שהם יצנחו קטן יותר. לגבי העוגה שלי- תמונות יועלו בערב כי כמובן גם הבוקר לא קמתי לריצה וגם לא קמתי בכלל בזמן לעבודה אז לא הספקתי לצלם

גם אני חזרתי לישון הבוקר אחרי שהשעון צלצל

וחלמתי חלומות מתוקים במקום לצאת לאימון. השפעת השרשור הזה, כנראה

למעלה