בוקר מצוין לכולן

nirits

New member
בוקר מצוין לכולן

אתמול כבר איבדתי את שפיות דעתי. למרות הבדיקה הביתית השלילית לפני שבוע, כל פעם אחרי שקראתי על משהו/שמעתי על משהו, התחלתי להרגיש אותו. זה התחיל מכאבים בציצי דקה אחרי שמשהי ספרה לי שככה היא ידעה שהיא בהריון, המשיך בעייפות מיד אחרי שקראתי על זה בספר, וגם בחילות. השיא היה אתמול שהגעיל אותי ריח של קפה (שאני מאוד אוהבת). למרות שהרופא אמר לחכות למחזור עוד שבוע, נסעתי למעבדה לעשות בדיקת דם. אמרו לי שהתוצאות יגיעו רק אחרי 18:00. מיותר לציין שלא יכולתי להתרכז בכלום... ב 18:05 התייצבתי והוצאתי את הבדיקה: בטא 683!!! אני בהריון!!!!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

מזל טוב - סיימת תקופת יובש של

הפורום ומקווה שזה יביא לגל פסים - בכל מקרה היריון קל ומשעמם!!!

פּוֹנְג

New member
בשעה טובה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

באמת גאלת את הפורום מתקופת יובש ארוכה. מזל טוב והריון ארוך (כמה שצריך) וקל. ועכשיו אני רוצה להנהיג מנהג חדש בפורום: שנייה לפני שאת אצה רצה לך לפורום הריון ולידה, ספרי לנו בבקשה על כל הסימנים היו לך (אם היו) כאבי השתרשות? דימום השתרשות? בחילות לפני מתי עשית בדיקה ראשונה ומה הייתה התוצאה מתי בדיקה שנייה (זאת אומרת מתי ביחס לביוץ ולאיחור) וגם באיזו שיטה נקטתם (יום כן יום לא, או שבכלל לא ידעתם מתי הביוץ) בקיצור - עשיתי לך עבודה קשה

btal

New member

nirits

New member
סימנים של אוהבים (לבקשת פונג)(ארוך)

קודם כל, תודה על כל המזל טובים. ממש כיף לחלוק ולקבל כאלו פידבקים... ולסיפור המעשה: את המחזור הקודם (הראשון מאז שהפסקתי לקחת גלולות), קיבלתי אחרי 33 יום ביום בו נחתתי בארה"ב. קצת התבאסתי, לא בגלל שקיבלתי, אלא בגלל התיזמון. הנסיעה היתה לכמעט 3 שבועות, והייתי בטוחה שנפספס את הביוץ. כשחזרתי, עשינו השלמות לזמן שהייתי בו בחו"ל, ובאחת הפעמים, פשוט היתה לי מן תחושה שזהו זה, זה קרה עכשיו. מאז הייתי פשוט בטוחה שאני בהריון. מצד שני, חשבתי שכנראה השארתי את השפיות במקום אחר..( אגב, לא ממש בטוח שצדקתי בתאריך...). בערך בזמן שהייתי אמורה לקבל, הכל נראה רגיל. יצא לי חצ'קון, היתה רגישות בפטמות (כמו בחודש שעבר) וכאבי בטן קלים. כל שניה רצתי לשירותים כי הרגשתי שאני מתחילה לנזול... חברה בעבודה (בהריון עכשיו) סיפרה לי שהיא ידעה שהיא בהריון כי כאבו הציצי. דקה אחרי שהיא יצאה מהחדר, התחיל לכאוב לי... אח"כ קראתי על העייפות והבחילות, וגם הם התחילו. אגב, העייפות - זה משהו פשוט מדהים, כל חיי לא נרדמתי לפני 01:00. בשבוע שעבר לא הצלחתי להחזיק אחרי 23:00... ביום, אני עייפה פשוט כל הזמן, במיוחד אחרי ארוחת צהרים.... את הבדיקה הביתית הראשונה עשיתי ביום ה-30. היא יצאה שלילית. זה כמובן לא שינה את דעתי, שאני כבר שם. ביום ה-34, התחלתי כבר להלחץ, עשיתי בדיקה נוספת, שגם יצאה שלילית. התקשרתי לרופא, שאמר לי להרגע, ולחכות עוד שבוע שבועיים. ביום שישי האחרון היתה לי קצת הפרשה חומה בתחתונית. הייתי בטוחה שהנה, המחזור מתחיל, ושהוא לא הגיע, חשבתי שזה בטח היה סקס פרוע מידי... ביום ראשון, שבוע אחרי הבדיקה השלילית, עשיתי את בדיקת הדם. את בדיקת הדם עשיתי אחרי שנגעלתי מריח של קפה (לא משהו שעמד הרבה זמן). אני עוד קצת חוששת לעבור לפורום הבא...אז לפחות עד הUS בתחילת החודש הבא, אני עוד כאן...

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פוקית27

New member
../images/Emo124.gifקולולולולו../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

מאחלת לך הריון קל ומשעמם ולא לשכוח לפזר לנו קצת מהאבקה הזו.

mishi1

New member
איזה יופי. מזל טוב!!!../images/Emo142.gif

לפני שנכנסתי ראיתי את העידכונים ותהיתי למה כבר חודש ועוד אף אחת לא בהריון... איזה כיף בקרוב אצל כוווווווולן

גורבי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif!!!

שיהיה הריון קל ומשעמם
.

28קטנה

New member
המון מזל טוב והמשך הריון קל!../images/Emo65.gif

ריח של קפה? לא ידעתי שנגעלים מזה בהריון? יוו איזה סימן מדליק!

יו! איזה התרגשות!../images/Emo24.gif

מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! אני ממש מתרגשת! איזה כיף לך!!!!!

מעיןבר

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מקוות שתבקרי מדי פעם ונמחכות לתמונות של העולל/ית. בואי לפורום הריון ולידה...

למעלה