בוקר מצויןןןןןןןןןן

בוקר מצויןןןןןןןןןן

נרדמתי אתמול ב21:30 הייתי כנראה מת מעיפות חחח. איזה כיף היום אני לא לומד יש יום חופש אחרי טיול
. בהצלחה כל מי שצריך.

בוקר טובבבבבב../images/Emo42.gif

אמא שלי מלחיצה אותי כדי לרדת להסעה, אז אני טסה למטה
יאללה יום נעים ובהצלחה
בה ביי, "
אמא, אני באה..." -רעות-

חופייי

New member
בוקר טוב לכולם

היום אני מסיימת ב12.... בהצלחה לכל הנבחנים... שיהיה לכולם המשך יום מקסים!

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טויבם לכולם

סיימתי היום ב12..והפסדנו שיעור אחד בנוסף...היה לנו היום תרגיל רעידת אדמה ושריפה...חחח איזה מצחיק היה! התחלנו לשיר שירים במקלט ולהתחרפן...וגזרנו כל מיני מודעות להצביע לחברה שלי בשיר נולד....ההצבעה ממחר...אל תדאגו אני עוד יזכיר לכם כי היא פשוט חייבת אבל חייבת לעלות...

../images/Emo113.gifצהריים טוביייםם../images/Emo70.gif

סיימתי ב-12 היום
היה דיי נחמד.. היה ת'תרגיל המפגר הזה של הרעידת אדמה.. כאילו מה הם מצפים שבאמת יהי רעידת אדמה ובאמת נרד מתחת לשולחנות
היה מזה צחוקייםם
וזהוו.. יום קצר וטוב
יומטווובב

סיון...

מחר את מתחילה ב- 10:15 ולא 9:30 אני וסיגל שאלנו את רוחמה... תגידי גם לחגית אם את מדברת איתה...

צהריים טובים לכוווולם

היה לנו היום תרגיל למקלטים איזה צחוקיים היה אני ושרית ראינו את קרן אבל היא בטח לא זיהתה אותנו
איזה כייף הייתי צריכה לסיים ללמוד ב- 4 ושיחררו אותנו ב- 12 וחצי.. שיהיה לכוולם המשך יום מקסים

צהרים טובים ../images/Emo9.gif

גם לנו היה תרגיל
אמרו לנו התרגיל הזה זה במקרה שאיזה מחבל מתאבד ייכנס לבצפר עם מכונית טופת .. אז מה אומרים לנו לעשות
......... לצאת לבחוץ
ה"חוכמה" של הבצפר הזה זה משו ... הוא נכנס עם מכונית ואנחנו נצא לקראתו
חחח ... דיייייי יש לי כיתה קרועהההההה שלא נדע מה היה היום בכיתה שלי .. כול היום אני רק צוחקת
..... זוכרים ת'ילד שסיפרתי לכם עליו שהוא הוריד ת'מכנסיים לפני כול הכיתה כשהיה לנו שיעור חופשי לפני כמה ימים ..
<לא זוכרים .. חפיף ..> אז קיצר היום קפץ עליו איזה ילד אחר והוריד לו ת'מכנסיים שוב
<יש לנו הומואים בכיתה
חח סתם> אז קיצר זה היה מול הפרצוף שלי
ואני זה .. או מיי גאד .. אני לא יתחיל לפרט מה חשבתי באותו רגע
<ולא לחשוב מחשבות אפלות
> חחחחח אין עליהם .. כיתה קרועה
ועדווווווווו באמת שבהפסקה הראשונה אני לא יכולתי לדבר
אז התקשרתי בהפסקה השניה

limor132

New member
צהריים טובים..!

גם לנו היה היום תרגיל ..חעחע כנראה שזה היה בכל הארץ...

למעלה