בוקר מצויין למי שלא שמע עדיין אז מכבי חיפה ניצחה!!!! שיהיה לכולם יום מגניב.
S sidi New member 25/9/02 #1 בוקר מצויין למי שלא שמע עדיין אז מכבי חיפה ניצחה!!!! שיהיה לכולם יום מגניב.
ב בת ה י ם New member 25/9/02 #2 ../images/Emo75.gif בוקר ירוק ../images/Emo75.gif איזה בוקר !!! שלא נדבר על הלילה חחחחחחחחחחחחח הפעם רק המשחק ! מרוב שמחתו של הבעל כמעט הפכתי לאלמנה (הוא קפץ גבוה מידי )
../images/Emo75.gif בוקר ירוק ../images/Emo75.gif איזה בוקר !!! שלא נדבר על הלילה חחחחחחחחחחחחח הפעם רק המשחק ! מרוב שמחתו של הבעל כמעט הפכתי לאלמנה (הוא קפץ גבוה מידי )
נ נוצה אינדיאנית New member 25/9/02 #3 כן כן באמת בוקר ירוק לכולנו../images/Emo70.gif אמת צריך לומר תודה רבה יעקובו היה לו המון המון מזל אתמול 3 גולים לבד, הבחור מוכשר לא? טוף אני להכין לי , משהו לרצות גם? שיהיה יום טוף לכולםםםםם. ומלא קסמים קנים!
כן כן באמת בוקר ירוק לכולנו../images/Emo70.gif אמת צריך לומר תודה רבה יעקובו היה לו המון המון מזל אתמול 3 גולים לבד, הבחור מוכשר לא? טוף אני להכין לי , משהו לרצות גם? שיהיה יום טוף לכולםםםםם. ומלא קסמים קנים!
S sidi New member 25/9/02 #4 בת בת אני מקווה שגם את ראית את המשחק. החבר´ה שלך לא נוסעים לאחד המשחקים?
ב בת ה י ם New member 25/9/02 #5 אני......ראיתי רק..... את המחצית הראשונה....... (כדי לעשות ת´עצמי מבינה חחחחח) ואח"כ.....ניצלתי את ההזדמנות להעלם לבית קפה לשיחת בנות......... הם יסעו ..........אולי (אחרי מה שעשו היוונים לאוהדים שלנו ? מבחנתי אקנה להם מסך פלאזמה רק שיראו מהבית)
אני......ראיתי רק..... את המחצית הראשונה....... (כדי לעשות ת´עצמי מבינה חחחחח) ואח"כ.....ניצלתי את ההזדמנות להעלם לבית קפה לשיחת בנות......... הם יסעו ..........אולי (אחרי מה שעשו היוונים לאוהדים שלנו ? מבחנתי אקנה להם מסך פלאזמה רק שיראו מהבית)
מ מיקי 35 New member 25/9/02 #6 בוקר טוב לכוווווללללםםם !! מכבי חיפה הענקים קרעו את הצורה ליוונים המניאקים... אין מאושר ממני !!!!!!!!!!! בוקר נפלא לכולם !!
בוקר טוב לכוווווללללםםם !! מכבי חיפה הענקים קרעו את הצורה ליוונים המניאקים... אין מאושר ממני !!!!!!!!!!! בוקר נפלא לכולם !!