בוקר מצויין

בוקר מצויין ../images/Emo25.gif

אוטוטו תגיעה לה הכחולה ותכריז
על שני המועמדים בהם בחרתי כוירטואלים הנחשקים לקיץ הזה
אתם מוכנים לזה? לכל מי שהתערב איתי על התוצאות, זה הזמן להכין את המעטפות עם הכסף...

ליאן.

New member
לא אוטוטו

ישנם מספר מצביעים שהצביעו רק עבור מועמד או מועמדת ועדיין צריכים להגיב בתגובה ולבחור או שאאלץ אפסול את הקולות. כרגע לא מתקבלות הצבעות חדשות והספירה תחל בקרוב. תודה לכל המצביעים/ות !!!
ההכרזה על הזוכים ? תהיה מחר!

MemphisRaines

New member
התרשל בהחלט ../images/Emo13.gif

איך זה שרק 50 ומשהו הצבעיו בעוד שיש הרבה יותר שרון

נקודה עשרונית

שיהיה לנו בוקר טוב והתחלת יום עבודה מוצלחת. הערה: אפשר להכפיל בעשר ולהעביר את הנקודה סיפרה אחת שמאלה

MemphisRaines

New member
ומה תעשי עם הר השקלים שלך ?

אולי טיול סביב העולם ??? אולי תקני אוטובוס שיאסוף את כולנו למפגשים ??? ואם את נוסעת לטיול סביב העולם , האם תוכלי לקחת אותי במזוודה ??? שרון

אני אעשה איתך עסק

אם תצליח להכנס לתוך מזוודה בגודל של 50/35 ס"מ, אני אתן לך את הר השַקלים שלי... LOL

dudusch

New member
אני אני אני ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

נכון שבחרת בי? אין לי כסף ואין לי דוד עשיר, לבנק חסמו לי את הטלפון הישיר. מחפש עוד אצבעות לסתום חורים בכיס, ואם אפול לביצה, לא אצא מריח כנרקיס. שיהיה לך יום מגניב!!!

ליאן../images/Emo26.gif

יש שתי בחורות נחמדות שהצביעו בתור תגובה למאמר ולא במסר... את מחשיבה את הקולות האלה? בכל זאת, הן הצביעו לי!

ליאן.

New member
לא פאייר שאנשים לא טורחים

לקרוא את הכללים ואחר כך באים אליי בטענות.. אבל אל תדאגי, אחת מהמצביעות הצביעה גם במסרים ואם ההפרש יהיה קול בודד, נתחשב בך

אני ממש המומה מהחמשיר הזה!

פעם כתבת לי שיריי אהבה ארוכים ונוגים... היום? לא אצא מריח כנסיך??? מה זה החארטה הזה? חולה עליך בן אדם...

למעלה