בוקר מעולה...

בוקר מעולה...../images/Emo3.gif

ובנוסף אני הולך להרוויח 500,000 יורו. אם פרננדס ההזוי מקבל מיליון יורו ולא מביא אותנו לשומקום
, לא יקחו אותי בחצי מחיר?
הצביעו בסקר שלא קיים - ווינס לאימון נבחרת ישראל

NoaModiin

New member
../images/Emo45.gifבוקר שווה ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

אם אצביע לך ותבחר - תפריש לי קצת ?

התעוררתי באמצע הלילה ועשיתי חישובים...

כמה יישאר לי אחרי שאפריש לקרובים שלי. מסתבר שבסוף זו תהיה התנדבות, אבל זה גם בסדר - להתנדב לטובת הנבחרת זה כמו לתרום לנזקקים

א פרסקי

New member
אני בעד משהו יותר מציאותי

חשבתי להקים קבוצה שתתנגד למס החדש עם המצלמות על פי הסקרים של המשטרה ומשרד התחבורה 100,000 איש ביום הולכים לקבל דוחות אז יש דרך להתמודד עם זה, ברגע קבלת הדוח (יומיים לפי המנגנון החדש) כולם יבקשו להשפט מספיק ש 50,000 איש ירתמו למאבק ואנו סותמים את מערכת המשפט ותחשבו על זה ..... מי איתי? תוך חודש המשפט יהיה מעל 7 שנים ויחול חוק התיישנות

../images/Emo45.gif

לגמרי איתך אחרת אצטרך לקום בארבע וחצי לפנות בוקר ולבזבז עוד חצי שעה בנסיעה איטית ומעצבנת

עצלן מי שאמר לפני חודש

5 דקות ואני אצלך לקפה ועדיין לא הגיע
זה שהתחברת עם האקס בזכותי, לא אומר שמותר לך לא לבוא לעודד את הלב-עלק- שבור שלי :)))

ססססאמק .....

לפעמים אני מתעורר ומוצא שכל העולם שלי מורכב מאקסים,אקסיות ומה שביניהם.... מה שנקרא X-MAN.....
(וחסר למישהו פה לגנוב את הכינוי הבא שלי...) כבר אמרתי לך שהקפה שלך הוא בין הטובים !! ואצלך גם התכוונתי....

וואלה, כולם אקסים מסביב... ממםם..

מעניין מה זה אומר.... ברור שהקפה שלי הוא מהטובים. וברור שהתכוונת. (הצניעות, הצניעות..) הוא כבר מעלה עובש. הקפה.

מה זאת אומרת

מה זה אומר ? מי כמוך יודעת. זה אומר שלא מזמן התחילה איתי רווקה,מצודדת בהחלט,ונאלצתי להמנע רק בגלל הסטטוס שלה..... כמו שאמרתי X-MAN . ושקית אל-נח'לה ערביקה עלי.

א פרסקי

New member
אם כבר אז כבר עד הסוף..... תתחילו להפיץ

את הכתובת איך להלחם נגד מס המהירות החדש

חוק התיישנות לא יחול

מכיוון שההתיישנות נספרת כל פעם מחדש (מהרגע שפעלו נגדך),ומספיק מכתב תזכורת בכדי לומר שפעלו נגדך ולהתחיל את תקופת ההתיישנות מחדש. אבל מערכת המשפט בהחלט תוכרע מהעומס...

rrredshay

New member
בוקר הנגאוברי ../images/Emo42.gif

אח שלי, הייתי לוקח אותך גם במחיר מלא.... מאמן הזוי לגמרי.

מתנדבת להיות ראש מטה הבחירות ../images/Emo132.gif

איזה סלוגן יותר יתפוס לדעתך: ווינס - מאז ולתמיד
דור שלם דורש וולה
או הפייבוריט שלי: יש לנו נבחרת נהדרת, זה השופט שדפוק

אני אתקן אותך קצת...

ווינס אדום - מאז ולתמיד
דור שלם דורש וולה בלוזון
ולסלוגן שלך: ש לנו נבחרת נהדרת, זה השופט שדופק
אם זו תהיה שופטת נלך על הסלוגן הזה

למעלה