בוקר מעולה חברים וחברות !!!טיפ יומי

אבא אסא

New member
בוקר מעולה חברים וחברות !!!טיפ יומי

פשוט וקל לכולם: דברו עם ראש מורם ולא כפוף - מול מי שאתם לא אוהבים, מול מי שאתם חוששים ממנו, מול הילדים ומול כולם. היו גאים על מי שאתם ואל תתנו לאף אחד לערער לכם את מי שאתם. יום נפלא

אביבית1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ושאלה?

מה עושים עם כתם שמן על הבגד? וטיפ שלי: לבעלי היה כתם זפת על החולצה הוא ריסס עליו תרסיס קרבורטורים, ואיזה פלא נעלם הכתם כלא היה. ושיהיה לנו יום כתום.....

מתרגשת

New member
כתם שמן אפשר להוריד עם מסיר שומנים

להשפריץ מסיר שומנים על הבגד להשאיר כמה דקות ולכבס במים חמים

psa

New member
ניסיתי על טריקו כהה ,אך

כבסתי מהר. הטריקו לא נפגע.(טריקואים נוטים להפגע בקלות מאקונומיקה...ובכלל) במקרה הזה לא נפגע ממסיר השומנים . אך לא לוקחת סיכון לגבי בגדייך...
בהצלחה

לאבא אסא ולכולם

קודם כל
כל הכבוד אבא אסא על הטיפ יומי - לדעתי גם חשוב מאוד ועוד משו שקשור עליו דיבור בגובה עינים - עוזר מאוד לתקשורת נאותה שאנו מדברים עם ילדים קטנים להיות קשובים אליהם , לא להסתכל עליהם אני הורה , אני מישהו מבוגר , אני זה שמחליט אלה לדבר שהם יסתכלו אליכם פנים מול פנים , ולא שיסתכלו עליכם מלמעלה ואולי ירגישו מאוימים , להיות החברים הכי טובים שלהם , גם עם יש הבדל גילאים , חשוב מאוד שיוכלו לסמוך עליכם ולספר לכם הכל הדבר גם נוגע לכל גיל בהשאר הוא , דיבור לא רק עם ראש מורם והסתכלות אחד על השני - שמאוד חשובים אלה דיבור בגובה העינים . ועוד טיפ - שגם קשור לכך , אני חושבת שזה טיפ הכרחי לכל מערכת של קשר בהשאר היא , משפחה , חברים ואפילו בעבודה או בכל מסגרת אחרת תנסו זאת במשפחה או בסביבה הקרובה ובהדדיות כולם תצאו מאושרים מאוד שיש יחסי כוחות - כמו לדוגמא : הורים - ילדים או בין עובד - מעסיק וכו'.. אפשרי גם ביישום ביה"ס מורה - תלמיד . לא להראות את יחס הכוחות אלה להתייחס אחד לשני כאילו אנו באותו מעמד - למרות שיש חלוקת תפקידים ברורה , שכל אחד עושה את עבודתו , אבל אפשר תמיד לעזור , לשבח , זה נראה אולי קשה , אבל תאמינו לי משתלם בהחלט . אני לא אומרת לקבל את אותה משכורת , אבל כן להיות שותף להחלטותעם אפשר עם זה בנוגע למשפחה , להיות מעורב בהחלטות , לקבל פידבקים ופירגון אחד לשני , לעזור אחד לשני בעבודה , עם קשה לכם במשהו אז לשתף , ולא להרגיש מאוימים , או חסרי אונים שאתם לבד בעבודה או במשימה שניתנה עליכם , ואני רוצה להגיד לכם , שזה צריך להיות הדדי , זה אומנם צריך לבוא משני צדדים , ועוד משהו קשר שכזה יכול להביא לא רק להרגשה טובה אלה גם לקשר טוב לאורך אותה תקופה או כל הזמן להשתבח .

אבא אסא

New member
../images/Emo45.gif נכון מאד.

בכל מעמד בחיים - דבר עם בן שיחתך בגובה העיניים, השתמש בשפה הברורה לשניכם.

mirivs

New member
ובאותה רוח המשך......

נגיד שאתם כועסים על בן הזוג אל תדברו בשעת הכעס היו קשובים אליו מיצאו את הזמן המתאים ואז בשקט תגידו את מה שאתם חושבים מנסיון של לפני שתי דקות הוא הקשיב בנחת ענה בנחת ולמרות שאנחנו לא מסכימים לשיננו טוב בלב.

psa

New member
שבלולונית

כל כך נכון מה שכתבת. חבל שזה שצריך לקרוא את דברייך ,לא קורא....
יום נפלא

psa

New member
אבאסא תודה על הטיפ היומי../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

זה בא בזמן.....

יפה הטיפ ועוד...

שמעתי שכדאי להיסתכל על הגבות זה פחות מרתיע כשמדברים עם מישהו שאתם כפופים לו או בראיון לעבודה אז לא מזיזים את העיניים - כדאי לנסות . אני ניסיתי והצליח לי מאוד.

למעלה