בוקר מזדיין לכולם!

meiritamir

New member
בוקר מזדיין לכולם!

בואנה, איזה אפור בחוץ, גועל נפש. עד שאתמול השמיעו בגלגל"צ (בפעם היחידה שיצא לי לשמוע כי הנגן דיסקים מקולקל באוטו ורק הרדיו עובד) משהו נורמלי בלילה - השיר החדש של Within Temptation (המעולה), השדרנית אומרת: "אחחח, איזה זמרת מעולה...אבל לא מעולה כמו איימי לי מאוונסנס" אני אומר לעצמי - איזה עלובה! NP Within Temptation - What Have You Done

Paranoid Eyes

New member
בוקר מזדיין ב ה ח ל ט !

פאק, מה אני עושה בעבודה מה?! טמיר, השדרנים/יות.. בגלגל"צ ממש עלובים. לא פעם הם טעו בשם השיר, שם הלהקה וכו.. חוצמזה, אני לא מתה על אוונסנס.. אבל שמעת אולי את freak on a lish של Korn באנפלאגד? היא מתארחת שם, נחמד... סביר. NP התומכת השניה שכרגע באמצע שיחה עם לקוח, וסגרה לי את הבאסטה של דיפ פרפל! ביאצ'!

meiritamir

New member
דוגרי ביץ'...

וברוח הדברים, בשבילך סבטה Deep Purple - Perfect Strangers

Paranoid Eyes

New member
נהדר!

מה עושים כשעייפים, והכוס קפה מספר 5 כבר לא עוזרת? דופקים ת'ראש בקיר?

Paranoid Eyes

New member
שטפתי כבר!

לא בריא אבל אני מכורה :\ היי אבל לפחות הפסקתי לעשן! יוהו סבטה! אני שבועיים בלי חחחחח

Lady McBeth

New member
ראיתי את האנפלאגד הזה..

ורק רציתי להגיד (כמה בחורתי מצידי) שהיא ממש ממש השמינה!!!!

Lady McBeth

New member
היא נראית שם כמו דוב איכפתלי!!

ממש שמנה!! ובקליפים לפחות קצת טשטשו את הגודל שלה...

Paranoid Eyes

New member
ראיתי והייתי ביותר טובות כנראה:)))

אגב, יש פה מישהו בעניין של פינק פלויד? ואם כן, מי מצטרף אליי חודש הבא להופעה של ווטרס בבודפשט:)

Lady McBeth

New member
בעעעא

עוד שבועיים יש הופעה של מרטי פרידמן האלוהי.. ועם כל הכבוד לווטרס (ויש המווווווווווווווווווווווווווווון כבוד) - עבר זמנו. (ואני מעריצה שרופה של פינק פלויד, שיהיה ברור)

Paranoid Eyes

New member
חחח

אז לא היית בהופעה בנווה שלום?! אז נכון שווטרס בלי גילמור זה לא אותו דבר. וזה שאוטוטו עבר זמנו , גם בזה יש משהו.. אבל ואלה, מוזיקה איכותית אף פעם לא מתה.

למעלה