בוקר לשלישי

בוקר לשלישי../images/Emo140.gif

אז מה כולם ישנים?? הלוווו לקום מהר יום שלישי כאן ויסתיים לו עוד מעט נו שויין עד שהוא יסתיים יעברו עוד כמה שעות אבל מי סופר נה נני ננה נה שיהיה יום פורה ומעניין רק טוב!!!

אז מה פה קורה??

הבוקר הסתיים הצהריים חלפו והנה הגענו לשעות אחה"צ איפה כווווולם?? אני עדיין בעבודה גרררר מנסה לעשות סדרים בבלאגנים חחח המשך ערב נפלא לה לכווולם רק טוב!!!

ברק 188

New member
ליום השלישי פעמיים כי טוב לקראת יום כיפור...

וכול אדם ואישה היהודים בישראל ותפוצות מתחלים בוודאי כבר בהכנות לקראת חשבון נפש על מעשיהם בשנה שחלפה ובכלל במשפחה בעבודה ובחיים בכלל כן...כן באופן כנה גם על שכתב בפורום הזה אם לטובה או חס וחלילה ללא כוונה נעשתה פגיעה ...זה הזמן להתכונן ולא להתלונן לדעת לסלוח לקחת אחריות ...ואני פה למענכם אשא תפילה שהכול יהי בחתימה לטובה וברכה המשך יום שלשי לקראת כיפורים כולו בעשייה במעשיים טובים להשת'100

ניקו 45

New member
חכה קצת בחיאת 188 עם הסליחות והכפרות../images/Emo99.gif

את התפילות שלך אני דווקא מקבל באהבה

ברק 188

New member
שפטי ונשפכתי שירים גדולים

אח התקופה האיטלקית סן רמו נאדה וטוני הקטן נעלמו בגדול ובכול זאת באנגלית אשיר לכם
Save your kisses for me

ברק 188

New member
ידוע ידוע ולמעם ליבכם הרחום הנהשוב

מכתב לראש השנה מאימא פולנייה - קורע!! לבני היקר, וגם לדבר הזה שאיתה התחתנת שלום, שנה טובה ואל תדאג לי. אני בסדר גמור, בהתחשב בעובדה שאני לא יכולה לנשום או לאכול. מה שחשוב זה שיהיה לך חג שמח איפה שאתה נמצא עכשיו, רחוק מאוד מאמא שלך. אני מצרפת את עשרת השקלים האחרונים שלי למכתב, אני מקווה שתבזבז אותם על הנכדים שלי. אלוהים יודע שהאמא שלהם אף פעם לא קונה להם משהו נחמד. הם נראים כל כך רזים בתמונות, הילדים המסכנים. תודה רבה לך על הפרחים ששלחת לי ליום ההולדת, שמתי אותם בפריזר. שיישארו טריים, כשתצטרך אותם לקבר שלי. ובכן בני, הגיע הזמן שאני אזחל למיטה לישון, איבדתי את המקל הליכה שלי בשבוע שעבר, כשרדפתי אחרי ג'וקים, אבל אל תדאג לי. התרגלתי לשבת בחושך, כי אתה גר רחוק ואין מי שיחליף את המנורה שנשרפה. גם התרגלתי לקור, מאז שאמרו לי ללכת בלי כובע. המיטה הקפואה בבית אבות כל כך קרה, שאני לא מרגישה את הכאבים בעצמות. אל תחשוב אפילו לשלוח לי כסף, אני יודעת שאתה צריך אותו בשביל החופשות המשפחתיות היקרות האלו, אליהן אתה נוסע כל שנה. תמסור את כל אהבתי לנכדים המתוקים שלי וד"ש לזאת, איך שקוראים לה, הזו עם השורשים השחורים, שבגללה אתה לא גר איתי יותר... שנה טובה וג'מר חתימה שוב, אמא.

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחחחח ברקלהההה בשם השבט הפולני אני מודה לך על הקטע העתקתי אותו והפצתי אותו בין חברי השבט כווולו! עכשיו כל שנותר לי הוא לראות מכמה אנשים אצטרך לבקש מחילה לפני החג חחחחחחחחח
רק טוב!!!

alondli

New member
חחחהההה...../images/Emo6.gif , גדול !! ../images/Emo45.gif מתאים לי להתחיל

עם חיוך את משמרת הלילה..
..
, יש גרעין של אמת וגם מן המשותף לנשים בנות.."עדות רבות ושונות" בדרמטיות "הפולנית" ובסחיטה הרגשית שנשים ב.."גיל השלישי" מפעילות כלפי יוצאי חלציהן, כאש/ר הן נכנסות לתפקיד האמא/סבתא "הנשכחת"...

ניקו 45

New member
זה נכון,אמיתי ואוטנטי עד כאב../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

מעדות אישית : מדוייק להפליא

ניקו 45

New member
לא הבנת שושק'ה כי למזלך../images/Emo8.gifאת רחוקה מפולנים

כרחוק מזרח ממערב . זאת בוודאי לא מפלצת זאת OVERMAMA
לקח לי זמן להבין את ה"ראש הפולני" זה קידוד למשהו שאין לו נוסחא ביומטרית .

למעלה