בוקר לכם......

*יערית

New member
בוקר לכם......../images/Emo42.gif

כן השמש רק עכשיו יוצאת מתוך העננים וגישמי הברכה שקיבלו את פניי הבוקר.... מישהו חייב להתעורר...הרי אתם לא דובים? או שכן......

r e d head

New member
בוקר טוב לכם

סתם בוקר עם המון עבודה ואפור קצת בפנים למרות שאת החורף אני אוהבת בכלל שינויים אז גם שינוי בעונות השנה כל שינוי יכול להביא איתו הפתעות חדשות שיהיה יום נפלא לכולם

*יערית

New member
רד .....

עבודה.....כמה שאני צמאה לעבודה.... האפרוריות הזו שבפנים באה תמיד ככה לקראת החורף... אלא אם כן יש סיבה אחרת וחבל שכך....חורף... תמיד רוצים להתקרבל עם מישהו...להתחמם בזרועות מישהו... לשלב רגליים בשינה...או סתם במצב של כפית כל הלילה.....

חן.

New member
../images/Emo9.gifדווקא היה נחמד לי עכשיו

עם הדובים של סיימונס...

ophra

New member
בטח שכן...! ../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif

(אין אייקון של הדוב החביב עלי במיוחד... אז מסתפקת במה שיש...) איזה כיף של אויר יש בחוץ... אחחחחחחחח לשאוף שאיפה גדולה לריאות (ודרך כל הזפת של הניקוטין) למלא אותן בריח של אויר נקי אחרי גשם... אני אישית עדיין בטראומה קלה מחוויית הברד של אתמול בלילה ירדו אצלינו כדורי פינג-פונג (שלא לומר כדורי טניס) מהשמיים!!!! אמא´לההההההההההה (למי שראה את הסרט "מגנוליה" - התקשרתי לאחותי כשזה התחיל ואמרתי לה: "נופלות עלי צפרדעים מהשמיים!!!"
) אבל עכשיו זה רק הריח הנפלא הזה באויר...
יום נעים ורענן לכולם עפ
(מקנאה קצת בשינת החורף של הדובים)

r e d head

New member
מי ראה לאחרונה את גיברת מינהלת

אולי היא טבעה בשלולית? הכל בגלל ה-

ophra

New member
גם אני תהיתי לאן היא נעלמה.....

ושיש לה פתאום עניינים חשובים יותר מאיתנו....
עפ
(מרגישה כמו ילדה קטנה ונטושה...)

*יערית

New member
בננות.....

תנו לה להתהפך בכייף ממקום אחד לשני במיטה
תיכף היא תקום לקרוא את המהומה כאן

r e d head

New member
מהומה??? אנחנו כל כך מנומסות

אפשר להתחיל עכשיו... אני חייבת לסיים משהו בעבודה ואח"כ אחפש מהומות ברחבי אינטרנט להביא לכאן

*יערית

New member
ועוד איך מנומסות.....

יש מהומות ברחבי הרשת? אני חושבת שאתמול הספיק לי עד להודעה חדשה

ophra

New member
יעריתה זה בדיוק העניין....

מהומות כמעט ולא קורות כאן.... לטוב ולרע....
עפ
(די!!! חייבת גם לעבוד קצת היום)

היי בננות אני כאן תרגעו ../images/Emo8.gif

רק שאתמול היה לי יום עמוסססססססס שהתחיל בביקור אצל חברה בבית חולים (איזה אומץ יש לה זאת בהריון בסיכון גבוה עם תאומים מהפריה,כן היא רווקה). המשיך במסע קניות (נכנסתי בשעה 3 הביתה עם ארון על הכתף... ונעליים בשקיק). ואז ילדים אוכל וכאלה. ואחרי זה היה מי שמאוד התגעגע אלי (ואני אליו)
אז ניצלנו קצת זמן לקשקושי רשת עד ש...יצאתי לסרט עם חברה סוף סוף ראיתי אותו "דבר אליה " של אלמדובר ואם זה לא מספיק סיימנו את הערב בקפה לילי,כך שבאחת וחצי בלילה נכנסתי לכאן לבדוק שהכל בסדר וכולם מכוסים,כיביתי את האור ובשקט בשקט צעדתי לכיוון המיטה. אבל מה? תגעגעתי

העקשנית

New member
../images/Emo66.gifבוינה ניצת-את בטוחה שאת

בן אדם אחד? איזה הספקקקקקקקקק
סחבת ארון על הגב לבד? כלהכבוד! חברתך עם התאומים.... איזה פחד, כלהכבוד לה! שיהיה לה בהצלחה!

העקשנית

New member
אתחול????למה כל כמה שעות../images/Emo32.gif

מופיעה לי מן הודעה כזאת, שמתבצע אתחול במערכת? גם לכם זה קורה, או רק אצלי?

גם לי זה קורה לפעמים

אבל כל קשר בין זה לבין האמת מקרי ביותר... נסי אולי לשאול בתמיכה הטכנית בתפוז.

רגע אני אבדוק...

כן בטוחה אחת ויחידה
ועוד הכל באוטובוסים... כן, יש לי ימים כאלה מלאי אנרגיות כיףף

העקשנית

New member
נכון-זה כייף../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

גם לי יש ימים כאלו... אבל לא הימים האחרונים לצערי שהשפעת/אנגינה הכניעה אותי, (בעוונותי לא היתי עדיין אצל הרופא) שיהיו לך עוד הרבה ימים כאלה!

למעלה