בוקר לכולן.....שאלה

shelycat

New member
בוקר לכולן.....שאלה

טוב שתיים...... 1. גם לכן מופיע איזה איש קטן וכחול שמזמין אתכם לאיזה ארוע של JOINT7 ? 2. חוץ מזה אצל כולן בבית יש חפצים שהשימוש העיקרי שלהם הוא לא השימוש שאליו הם יועדו כמו הקולב הידוע שנקרא אופני כושר..... יש אצלכן חפצים שהשימוש בהם הוא פחות קונבנציונלי מאשר השימוש המוצהר שלהם? אנחנו למשל משתמשים ב CD ישנים/מקולקלים כתחתיות לכוסות ועמית כמובן מתייחס לכל כיסא כאל קולב לגיטימי שאפשר להוריש שם ולתלות עליו את הבגדים.

shelycat

New member
עוד......

עוד משהו שניזכרתי בו: המאפרה של האוטו הפכה למקום איחסון מצוין לכסף קטן שמשמש בעיקר בתשלום בחניונים.

ayush

New member
בוקר ! תשובה.......

1. כן. 2. ניסיתי למצוא חפצים כאלו ולא כל כך מצאתי , אבל בכל זאת : המיקרו שלנו משמש בד"כ לאחסנת לחם ומוצריו, כי אנחנו בקושי משתמשים בו והוא אטום כך שהלחמים נשמרים בו הכי טוב. קרש הגיהוץ שפתוח אצלנו כל הזמן במצב היכון... משמש אצלנו "סל מיחזור" של בגדים משומשים בדרכם לסל הכביסה... גם אצלנו הכסאות משמשים לתומר מתלים לחולצות / מגבות ומה לא..

גלי ב

New member
עוד תשובה..

1. גם כן..כן... 2. מעל המקרר..שם מאחסנים את כל הדברים שלא יודעים איפה לשים - עד שמחליטים.. 3. גם אצלינו - המאפרה היא מקום מצויין לאחסון כסף קטן

שוני3

New member
אז ככה, גם אצלנו המיקרו משמש

כמקום איחסון ללחם, ועל המיטת כושר של בעלי אני שמה את הבגדים שצריכים גיהוץ (כי היא לא כ"כ בשימוש). אלה הדברים שעולים לי בינתיים בראש.

אמיקה

New member
בטח - ים-בה דברים:

אנחנו שנינו פריקים של פריטים ישנים מ"בית סבתא" שמשמשים לכל מיני דברים (אחרי שמצחצחים אותם כמובן). למשל: מטחנות בשר ישנות (אלו עם המנואלה וההברגה לייצוב) - מיוצבות על מדפי הספרים ומשמשות כמעצורי ספרים. פרימוס ישן מחזיק טס ישן מנחושת שעליו מונחים עלים צבעוניים ריחניים לבישום. הרגליים + גוף של מכונת התפירה "זינגר" של סבתא שלי ז"ל משמש כשולחן סלוני (מי שראתה פעם יודעת למה הכוונה). תבניות ענתיקה (השחורות האלו עם הנקודות הלבנות + כיסוי "תואם") משמשות לאיחסון דקורטיבי לתבלינים. תנור סורי שחומם במקור עם נפט (הייתה פתיליה בתחתית, ומעל גוף מתכתי מדהים עם חורים כאלו חרוטים שבפנים בוערת האש), קיבל "מילוי" חדש של מנורת שולחן פשוטה והוא משמש כיום כאהיל עומד ענק. וגם: תחתיות כוסות משמשות ככיסוי למאפרה. מאפרה נקיה משמשת כתחתית למבער (בפנים השמן וכו´) קומקומים ישנים כעציצים זה מה שאני זוכרת כרגע...

אתי@

New member
פששששששששש ../images/Emo12.gif, נראה שיש לכם

בית מאוד מעניין. יש תמונות

shelycat

New member
לגבי הרגליים.......

גם לנו יש כאלו (טוב כמעט כולם נולדים עם רגליים) בכל אופן מהרגליים של מכונת התפירה אמא שלי עשתה שולחן איפור קטן וחמוד -פשוט המשטח הוחלף במשטח שיש יפה . בגינה שלנו מככבים כעציצים ואלמנטים דקורטיביים: כמה תופים של מכונות כביסה, אסלה (שבסוף לא הותקנה בבית כי היא נשברה קצת) אוסף קומקומים מכמה עשורים אחורה, 2 כדי חלב גדולים ואותנטיים שהובאו לכאן אחרי חיסול הרפת המשפחתית 2 מחרשות מהסוג הישן שהיו רותמים לבהמות. חוץ מזה לא מזמן נמצא אוסף כוסות הרוח של סבתי ז"ל (אני לא צוחקת) שמולאו להן באבנים צבעוניות והיום משמשות כדקורציה בשולחן הסלון (יש לו מגרה שקופה).

מגהץ

אתמול השתמשתי במגהץ כדי להסיר פורמייקה מארון ישן (הדבק נמס מהחום ואז ניתן לקלף את הפורמייקה) זה נחשב

תוכי

New member
../images/Emo13.gif

גם לי יש את האיש המעצבן ולי יש נטייה לזוק בגדים על המיטה וחיים שונא את זה אבל בזמן האחרון נדבק במחלה לחם אני שמה בתוך הטוסטר אובן

Dodo28

New member
תנור הינו המקום האידאלי לספרי בישול

בהנחה שלא משתמשים בו או בספרי הבישול רוב הזמן

רחלילי

New member
הו הו! יש ויש

בחדר השינה יש זורע ברקן לטיוי אבל אין עליה טיוי. זה נשאר מבעלי הבית. אז זה משמש כקולב לכל הבדים שהוצאנו ולא לבשנו ומתלבטים מה לעשות איתם... אגב אצלאמא שלי לא נעים לומר עמד עד לפני חודשיים (בושה!) מדיח כלים העשו בו שימוש רק פעם אחת! במשך 20 שנה הוא עמד במטבח שוימש מין שטח לשים עליו את הבלאן של הדברים שאין איפה לשים. עמד שם מאוגוסט 83 ועד אוטובר 2002 אז זה כמעט 20 שנה.

רחלילי

New member
גזר עונה../images/Emo108.gif:מסך של מחשב בפעולה

אני מיאאו אוהב לשבת על המסך של המחשב כשרחלילי רתוקה לרשת. זה גם קרוב אליה ומאפשר לי לקבל תשומייייאאאו וגם זה מחמם לי את האברים האחוריים בגוף, העיניים שלי מתחילות להיות מהופנטות וכולי אושר.

למעלה