בוקר (לילה) זוועתי

• פותח הנושא zimes
  • פורסם בתאריך

zimes

New member
בוקר (לילה) זוועתי

גרון, אבל כזה שמזמן מזמן לא היה לי: לבלוע רוק אני מתכננת שעה קודם, כי אני מפחדת שיכאב (וזה באמת כואב! מאוד!). בלילה התהפכתי, עם חום, כאבים, והזויה לחלוטין. כל הזמן כל מיני מחשבות על דרכי ריפוי
כמובן שהילידים לא הניחו לי לישון - למה לא להציק לאמא בדיוק בלילה שהיא מסכנה? עכשיו אני פה, עם יונק תלוי עלי, ולא מצליחה לחשוב על לשתות את התה שתקוע לי מול הפרצוף. בהזדמנות זו, בה אני מספרת על החוליים במשפחתי, אני אספר גם על הלילה הקודם: הילידים הגיעו לעגלה של הצנצנות (עדשים, אורז, קפה, קמח... הכל זכוכית) וקופסאות השימורים. מיד עשינו להם שעור זריז ב"איך מזהים קופסת שימורים בין צנצנות זכוכית", והתלמידים הגאונים רוקנו ברגע את העגלה מהקופסאות. מובן, שקופסאות שימורים הן חומר גלם מצוין למגדלים. הקופסה החמישית בגובה נפלה לילידה על הציפורן של הרגל - ככה, עם השפיץ, ועשתה לע שטף דם מתחת לכל הציפורן. התוצאה הבלתי נמנעת היתה בכי מטורף כל הלילה, ובהתאם - בעלי הסתובב אתה על הידיים, או ישב והיא ישנה עליו. ד"א - בתביעה שתוגש למדינת ישראל יהיה כתוב שהיא עסקה בוידוא הכוננות של קופסאות השימורים למלחמה

zimes

New member
בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה

בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה בפעם הבאה ארפרש שוב לפני הכתיבה

צימעס,

העונש הוא לא לכתוב מאה פעמים "בפעם הבאה אני ארפרש", אלא: "בפעם הבאה אני ארפרש כדי שאפי לא תתעורר בבוקר ותראה ששוב יש שתי הודעות בוקר טוב, ואף לא הודעה אובדנית אחת, ותשקול האם למחוק את האמ אמ אמא של ההודעה, או שמא רק להשתלח בכותבה". תודה וסופש סביר.

De-Panther

New member
עכשיו תגידו לי לאן לשרשר את הפרק...

הבא בחיי היום יומיים?? אני מבולבל

למעלה