בוקר יפה וקסום, ושיהיה רק כייף היום.
@ @@ New member 14/8/02 #6 לארבעתכם בוקר טוב../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif|סביון חוץ מסידי שדפק לנו הברזה אתמול, אני דורשת הסבר
לארבעתכם בוקר טוב../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif|סביון חוץ מסידי שדפק לנו הברזה אתמול, אני דורשת הסבר
Q Queen Of Love New member 14/8/02 #7 סידי... אתמול הלך לעשות פדיקור ומניקור אבל הוא מתבייש לחשוף זאת אז ששששש אל תספרי לו שאמרתי לך, טוב?
@ @@ New member 14/8/02 #10 בוקר טוב ללירוש לירוששששששש היכן היית אמש גם את נעלמת לכמה שעות, הבאת אישור מההורים שיהיה לך בוקר נפלא
בוקר טוב ללירוש לירוששששששש היכן היית אמש גם את נעלמת לכמה שעות, הבאת אישור מההורים שיהיה לך בוקר נפלא
Q Queen Of Love New member 14/8/02 #11 הייתה לי המון.. עבודה, אבל עכשיו אני פנויה, אני שלך! שכחתי את האישור בבית, אפשר לפקסס לך מחר? פליזזזזזזז....
הייתה לי המון.. עבודה, אבל עכשיו אני פנויה, אני שלך! שכחתי את האישור בבית, אפשר לפקסס לך מחר? פליזזזזזזז....
@ @@ New member 14/8/02 #12 מה את חושבת??? שאת בפיקניק? אין מצב, את האישור עכשיו כי אני מאוד כועסת את מהווה דוגמא רעה לכל החברים, כתוצאה מההברזה שלך, סידי גם תפס רגליים וברח, אז את האישור תפקססי לי בדקות הקרובות אבל...... את יודעת שאני אוה ת אותך , נכון תפסי
מה את חושבת??? שאת בפיקניק? אין מצב, את האישור עכשיו כי אני מאוד כועסת את מהווה דוגמא רעה לכל החברים, כתוצאה מההברזה שלך, סידי גם תפס רגליים וברח, אז את האישור תפקססי לי בדקות הקרובות אבל...... את יודעת שאני אוה ת אותך , נכון תפסי
@ @@ New member 14/8/02 #15 תראי ת´הודעה למעלה אני מקווה שמצאת אותה, חבל שלא שלחתי אותה בדואר רשום אני ממש