בוקר יום שלישי שיהיה לכולנו יום שמח ושיעבור כבר השרב הזה.
ט טל205 New member 4/5/09 #3 אני כתבתי בשביל מחר חח.. במילא ההודעות כאן זה אחת ליומיים אז לא טרחתי.. חחח... תודה רבה על התיקון. הלימודים הפכו אותי לגמרי.
אני כתבתי בשביל מחר חח.. במילא ההודעות כאן זה אחת ליומיים אז לא טרחתי.. חחח... תודה רבה על התיקון. הלימודים הפכו אותי לגמרי.
פ פלפל חריףף New member 4/5/09 #4 ערב יום שלישי עבר עלי יום מהנה...היום עבדנו בצוות שלושה גברים אז כל היום הרצנו צחוקים ביננינו ועם הלקוחות....גם היה יום שקט נורא אז לא היתה בעיה לעשות שטויות. ממממ....עוד מעט אבא מביא לי סיני
ערב יום שלישי עבר עלי יום מהנה...היום עבדנו בצוות שלושה גברים אז כל היום הרצנו צחוקים ביננינו ועם הלקוחות....גם היה יום שקט נורא אז לא היתה בעיה לעשות שטויות. ממממ....עוד מעט אבא מביא לי סיני
ט טל205 New member 5/5/09 #5 לילה יום שלישי חח זה נשמע כמו קומונת עידכונים... עבר עלי יום רגיל.. אוף איזה אובך היה היום... למה סיני?לנקות? איך בדירה החדשה?
לילה יום שלישי חח זה נשמע כמו קומונת עידכונים... עבר עלי יום רגיל.. אוף איזה אובך היה היום... למה סיני?לנקות? איך בדירה החדשה?
פ פלפל חריףף New member 5/5/09 #7 למה לא סיני? אבא שלי בא אלי עם המקדח כדי שנתלה את הקולב בחדר אז על הדרך הוא הביא לי קצת ממה שהוא הכין לצהריים.
למה לא סיני? אבא שלי בא אלי עם המקדח כדי שנתלה את הקולב בחדר אז על הדרך הוא הביא לי קצת ממה שהוא הכין לצהריים.
ש ש חף New member 5/5/09 #6 גם אני רוצה סיני מה קורה חברים? אכן יום ג'יפה עבר עלינו אני שקועה עמוק בתוך העבודה אחרי תקופת חגים ומסיבות
גם אני רוצה סיני מה קורה חברים? אכן יום ג'יפה עבר עלינו אני שקועה עמוק בתוך העבודה אחרי תקופת חגים ומסיבות
ט טל205 New member 5/5/09 #8 ואני שקוע המון בתוך הלימודים. אבל מגיע לי מזל טוב.. סופסוף קניתי תרכב שחשקה נפשי..
ש ש חף New member 6/5/09 #12 מזל טוב מותק תתחדש ותיסע בזהירות ובלי דוחות על הדרך לפי התוכניות עוד חודש וחצי ככה גם לי יהיה אחד חדש עברה שנה וכבר נמאס לי... אין על ההתרגשות של אוטו חדש!
מזל טוב מותק תתחדש ותיסע בזהירות ובלי דוחות על הדרך לפי התוכניות עוד חודש וחצי ככה גם לי יהיה אחד חדש עברה שנה וכבר נמאס לי... אין על ההתרגשות של אוטו חדש!
ט טל205 New member 6/5/09 #13 האמת שהתרגשתי מרגיש לי חדש בתוך הרכב.. מזקן.. שמור מאוד.. ממש מציאה. השקעתי אבל שווה. אין כמו רכב חדש. מאחל גם לך משו בסגנון. וואי שנה שחפרתי רכב רכב רכב חחח
האמת שהתרגשתי מרגיש לי חדש בתוך הרכב.. מזקן.. שמור מאוד.. ממש מציאה. השקעתי אבל שווה. אין כמו רכב חדש. מאחל גם לך משו בסגנון. וואי שנה שחפרתי רכב רכב רכב חחח