בוקר יום רביעי

m i t a l y

New member
בוקר יום רביעי

עם מועקה כבדה בלב.... נודע ליבאופן רשמי שהאקס שלי רוצה לתבוע אותי בבית משפט.... בעיות עם אחת העובדות בעבודה... מצד שני, אני האמא הכי הכי גאה בעולם... אתמול היה יום הורים בבי"ס ו... רק מחמאות קיבלתי על הגדולה שלי - ציונים גבוהים, התנהגות נאותה ועוד שיבוחים ושיבוחים... ולחשוב מאיפה היא באה ולאן היא הגיעה... אנסה ללכת עםזה היום... יום טוב לכולם

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור. מיטלי, תתרכזי

בטוב. עם הבנות הנהדרות בלב - המאפילות על טרדות אחרות...

alona 9

New member
בוקר טוב../images/Emo142.gif

שיתבע !! ממה את חוששת בובה? וכמו שכתבה לך אור, התרכזי בבשורות הטובות שקבלת אתמול, לי זה היה עושה את היום,את החודש ...את השנה ! שיבוחים ושיבוחים ונשיקות לה.

תהני. תתני לה להרגיש כמה טוב גרמה

לך בהישגה שדרי לה שהיא עושה את זה למען עצמה ושאת מאושרת בבחירה שלה מאוד.

כפי שהספקתי להכירך

את בחורה אסרטיבית וחזקה. אל תשדרי חולשה. ולגבי הילדים הפרטיים (ככה המורים קוראים לילדיהם ) זה הכייף שלנו כהורים. וזה הכי חשוב,תאמיני לי. שום דבר לא חשוב מהם. שיהיו בריאים, מאושרים .

brum

New member
כל הכבוד לך ולילדה !!!

בלי שניכן בטוח שהתוצאה לא הייתה כזו. ולגבי האקס, אני אומנם לא יודעת על מה ולמה, אבל זה שהוא תובע אותך לא אומר שהוא צודק ולא אומר שהוא לא יצא מופסד... (הניחוש שלי שזה נסיון נקמה על הגירושין או נסיון להוריד את דמי המזונות ?), תאספי את כל העובדות נגד הטענות שלו וכמובן רצוי לבוא עם עו"ד (אפשר גם לדרוש גישור בשביל לגמור את הכל מהר), תהיי בטוחה בצידקתך ותנסי באמת להתרכז במה שטוב. שיהיו לך רק בשורות טובות.

למעלה