בוקר יום ראשון

MissUnKnown

New member
בוקר יום ראשון

להיות בבית לבד, לפתוח ארגז תקליטים שארזתי לפני שהגעתי הנה. לראות אותם שלמים כבר גרפ לי לחייך. עכשיו מה שנותר לי לעשות זה לבחור איזה מהם אני רוצה לשמוע עכשיו. אחרי ישיבה ארוכה ליד הארגז הוחלט לשמוע את mike oldfield-ommadawn. אחרי שלא שמעתי אותו כבר חודשיים אם לא יותר. כמעט שחכתי איזה מדהים הוא ואיזה מלטף. הרגשתי כמו פרפר שעף לו לעננים בעקבות החום של השמש, מוקף בעננים רכים, נסחף על גל של רוח עם ריח של אביב ושומעת איפשהו את הרגוע של הים. היה מדהים, ישבתי לי בנקודה שהיה בה שמש בחדר עצמתי עיניים ופשוט נהנתי. אחרי שהצד הראשון נגמר הפכתי צד. ברגע שהוא התחיל עבר בי רגש של גל, הרגשתי כמו גל שמגלגל לו בים. התחלתי לרקוד וכול תנועה הובילה לתנועה אחרת. הרגשתי כול כך חופשיה, כמו קרן שמש בים אביב בהיר אשר פוגעת בטיפת טל אשר נופלת מפסיפלורה. פשוט היה כייף להתחיל ככה את יום ראשון, ולסיים ככה את החופש. NP: stomu yamashta, steve winwood, michael shrieve- surfspin

zambush

New member
אבל למה רק בבוקר יום ראשון?

אני לא יודע איך זה מחוץ לירושלים, אבל אצלנו (לפחות לגביי ולגבי חבריי הטובים), אם יש משהו שאנחנו אוהבים אז הוא מושמע בבית במערכת, באוטו בדרך למקומות, בפאב הקבוע (כן כן דניאל הוא איש טוב), ובכל מקום אחר. פשוט אין מצב שאם יש דיסק שאני אוהב אני לא אאזין לו במשך חודשיים אם לא יותר. דא"ג, בלי קשר, כבר שכנעתי שני אנשים להקשיב ל- jethro tull והם אפילו אוהבים את זה! ומדובר באנשים שרוק מתקדם זה מהם והלאה. aqualung הוא בהחלט דיסק חזק!

zambush

New member
למה זה לא קופץ למעלה?../images/Emo10.gif

הופ הופ למעלה למעלה

למעלה