בוקר יום ראשון!

dragonit12

New member
בוקר יום ראשון!

ויי התחיל שבוע חדש! אז... מה נשמע? מה מתכונן להיום? השלימו... "מה מצב איתך..." "יש לי שיר..." "וואי וואי וואי..." "אנשים רק מדברים..." יום מעולה

Swap Meet

New member
-../images/Emo54.gif

מה נשמע? נחמד מאוד מה מתכונן להיום? נממ שעה ראשונה- הבעה נחמד מאוד שעה שניה- מורשת כרגיל משעמם תיכו (ככה רושמים?) שעה שלישית- של"ח עשינו דברים אחרונים לסיור ביום רביעי שעה רביעית- היה אמור להיות תנך אבל כינסו את כל השכבה שלנו במקום והמנהלת סיפרה שילד אחד מט' הביא ביום שישי מצית והדליק אותה בשיעור וקירב את זה ליד של הילדה והיא נשרפה מזה אז אמרו לנו לא להביא וכל זה.... שעה חמישית- מתמט' יש לנו בחמישי הבא מבחן :( ואין תוכניות לאחה"צ השלימו... "מה מצב איתך..." מה מצב יא גבר?
"יש לי שיר..." שמעצבן אנשים
"וואי וואי וואי..." ה
זורחת מעלייי לי ליי "אנשים רק מדברים..." על עצמם ולא על אחרים....

dragonit12

New member
../images/Emo12.gif

וואי כמה אצלנו עושים את זה הבשיעור. שנה שעברה שרפו למישהי קצת מהשיער. איפה הסיור? תהני

hadarinke

New member
יום טוב לכולם../images/Emo9.gif

מה נשמע?בסדר... כואבת לי הכליהXD מה מתכונן להיום?חוץ מבצפר שכבר היה, בדיקות דם ושיעוריםS: השלימו... "מה מצב איתך..."ממצב יא גייגיי? "יש לי שיר..."שמעצבן אנשים ויש לי שיר שמעצבן אנשים ,99 תפוחים על העץ, אחד נפל והתפוצץ>< "וואי וואי וואי..." סבתא שלי נכנסה לפורום?! "אנשים רק מדברים..." אין לי רעיון<<

ronpos

New member
יום רגועעעע

מה נשמע? הכל טוב.. קצת עייפה... מה מתכונן להיום? אממ..לישון אחרי הסופ"ש המתיש הזה..... השלימו... "מה מצב איתך..." ממצב י'גבר?
"יש לי שיר..." שמעצבן אנשים... "וואי וואי וואי..." שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במיים אני חיי חיי חיי "אנשים רק מדברים..." אאו אאו אאו על עצם ולא על אחרים אוו אוו...

dragonit12

New member
גם את לא ישנת בכלל בסופ"ש?

איזה כייף שאני לא היחידה!
סתם סתם..

dragonit12

New member
יום אררררררררוך!

אחרי שלא ישנתי כל הלילה{כי ראיתי סרט אחד על מגפה שהייתה לא זוככרת כבר איך קוראים לה..} ונרדמתי ררק בשלוש לפנות בוקר. אז קמתי בשש למשמע צעקות. ולא הצלחתי לחזור לישון. בעעעע>< ואז בשש וחצי אחי חזר לצבא
אוווווווווווף
אני געגע אליו
ברבע לשמונה יצאתי מהבית לכיוון ביה"ס. איזה כייף לי!{באמת שכייף לי!} אבל הלכתי בהרגשה שמזה לא בא לי. ושכואב לי. ועצוב לי
הגעתי לשער של ביה"ס המנהל ההיה בשער והוא כזה:אני רואה אותך מרחוק הולכת כפופה כאילו כל העולם על כתפייך. והאמת?יחסית זה נכון.. לצערי הרב>< ואז נכנסתי לכיתה. שעה ראשונה-שיעור היסטוריה,ווואאאאאאאי איזה שיעמום. אני מזה נרדמת! גם כי לא היה לי עצבים ללמוד וגם כי זה משעמם! שעה שניה+שלישית-היה שיעור ספרות.עשינו מבחן! על אנטיגונה. והקטע? שרק ביום ראשון סיימנו ללמוד את כל המושגים{את המחזה למדנו שנה שעברה} היא עשתה לנו על הכל. בהתחלה רציתי להגיד לה שאני אעשה ביום אחר כי אני לא מרגישה טוב{מה שבאמת היה} אבל בסוף עשיתי אותו כמו גדולה! רק שכחתי משהו>< אבל חפיף,זה קורה
ואז היא נתנה לי חצי שעה הפסקה{כי היא דילגה על ההפסקה}ואחרי זה המשכנו ללמוד ספרות. שעה רביעית+חמישית-אזרחות,עם המנהל. משום מה אני לא ממש מתחברת. משעמם לי קצת. אז עשיתי רעיון כזה,שכל דקה שעוברת לעשות קו במחברת. וואי איך זה עוזר! השיעור עבר לי מהר. אגב אני צריכה רעיונות-אני רוצה לעשות לאחי 40 יום לפני השחרור ואני רוצה לעשות לו את זה עם ציורים,יש לכם רעיון לאיזה ציורים לכל מספר? יש לי לכמה... שעה שישית+שביעית+שמינית-פרוייקט בחשבונאות. עשינו פרוייקט,היה סבבה לגמרי. הגעתי הביתה בארבע ורבע. ואמא באה,ואז הלכנו לחתונה ברבע לשבע. הגענו בשבע וחצי והיה ממש ממש ממש ממשששששש כייף! וואי כמה רקדתי!!! והצטלמתי תמונה אחת,למרות שאני שונאת לצטלם
החתונה של בת דודה שלי והחתן שלה וואי איזה חמודיםם הם! כל כך מתאים להם להיות ביחד! הגענו הביתה ב12 וחצי וישר הלכתי לישון. כמובן שנרדמתי רק בשתיים וחצי. והיום אני מתחילה בעשר! אמא הביאה לי פתק
וזהו. ככה עבר יומי. יום טוב! קראת? תגיד/י ותקבל/י

למעלה