בוקר יום כיפור

Raul*Duke

New member
בוקר יום כיפור

בוקר יום כיפור, מה קורה פה? לא ברור, התעוררתי ולצידי נערה, מאוד יפה, כלל לא כעורה, ישנה לה בעירום, בנחת, ידי הימנית מונחת לה על התחת, אך אבוי!!, את שמה אינני זוכר, והיא עוד רגע תתעורר, הנה היא את עיניה פוקחת, ואת כף ידי אל שפתיה לוקחת, היא לוחשת "בוקר טוב ראול", אני מחניק שיעול, "בוקר טוב לך...את שמך איני מצליח לזכור..." "אל תדאג, לא אמרתי לך אותו, רציתי על מסתוריות לשמור..."

ראול בוקר טוב ..

כשקמת בבוקר ראיתי את הבעת פניך ומיד הבנתי שאת שמי אתה לא זוכר וכשאמרתי לך שאני לא אמרתי אותו אנחת הרווחה שיצאה מפיך היתה כמו אבל שירדה במורד הר גדול . הסקס בכיפור היה כיף לא נורמלי השקט ברחוב והטיול שעשיתי כשאת המבט שלך פגשתי ואתה .. רצית אותי כן המבט מלא התאווה גרגרנות לשמא וכל מה שהיית צריך זה להגיד את המילה הנכונה ואמרת . הסקס היה אדיר הליקוקים היום גדולים חבל שאני רוצה לשמור על המסתורין אחרת הייתי באה אליך .. גם ביום רגיל

Raul*Duke

New member
נערה...

אח אח... איך השארת אותי כך, דמותך עדיין צפה בדמיוני, איך הלכת בלי לתת שום פרט, איך השארת סימנים על גופי, צלקות של אהבה, כאב של נטישה, מי יודע מתי אפגוש אותך, מי ידע מה גורל ליבי?...

ראול ראול ..

הלכתי כי אמרת לי ללכת לא אמרת את המילה לא שמעתי את ההברה ואני שלחשתי שאתה אותי לא רוצה לקחתי את החצפים ויצאתי הלכתי לעולם הגדול לאחד שירצה אותי שיפנק אותי ושיגיד את המילה הנכונה השארתי עליך סמנים כדי שתאתר אותי כמו מפה של משחק מטמון עם רמזים שתחפש אותי עכשיו תורך ..

Raul*Duke

New member
הו המסתורין...

הו נערה מסתורית, לעיתים המסתורין כה אפל עד כי אני מאבד את עצמי בתוכו, אצא למסע, אקח עימי את מילותי היפות ביותר, זר פרחים אותו אענוד לראשך, אלך עד קצה העולם, אגיע מעבר לקשת בענן, אלך יום וליל, הצלקות יהוו לי זכרונות, בלילות גשומים אזכר בך, לא אנוח ולא אחדול מלחפשך, הרמזים הנם קשים לפענוח, אך לא אפסיק, גם אם תשברי את ליבי, גם אם אמצאך עם אחר, לא תוכלי לקחת את הזכרונות מליבי, לא תוכלי להכחיש את מה שטמון בליבך... את... כליל השלמות... האם את חלום שנגוז?... או שמא יש אי שם בשדות, נערה מסתורית, המחכה...

המיסתורין שבחלום ..

מחכה לך בשדות לבושה שמלה פרחונית שקופה כמו באגדות מחכה לך בשדות שתבוא ותישא אותי על כפיך ותיקח אותי למיטתך תראה לי את רזי האהבה מחכה לך בשדות שתבוא ותביא לי זר של אהבה שתבוא ותראה לי איך מתעלסים בתשוקה מביטה לשמים ורואה קשת בענן ומיד חושבת עליך על הסימן

Raul*Duke

New member
אלייך...

רץ כמו משוגע קופץ מעל גדרות מועד וקם ממשיך לרוץ ולא נרגע רואה אותך ממרחק מאט את הריצה מגיע אליך בהליכה, מתנשם את ריח גופך המשכר נושם יורד על ברכי מלטף את ירכייך מכסה בנשיקות טועם את תפרחתך את הצוף הכה מתוק המשכר הממכר קם לאט אוחז בידיך נצמד אל גופך מביט בעיניך, "איך יכולתי לתת לך ללכת... לא אעשה זאת שוב... פצעי הדרך עוד יגלידו כל פציעה הייתה שווה העיקר שמצאתיך... אנא ... אמרי לי כי תשארי... אולי גם... את שמך סוף סוף אדע..." עכשיו אני פה לא אלך לעולם אני פה בחיקך ליבי נדם חיוך אחד ממך..... נצוץ אהבה בעינייך... דמעה זולגת, מתנפצת על שפתיי עוד מבט אחד על פניה של אהובתי.... ושקט... כל כך שקט פתאום...

אתה ...

תזהר שלא תפגע רואה אותך רץ בשדירה קופץ מעל הגדר מתעלם ומקפץ מגיע אלי ונותן לי נשיקה נשיקה של חלום שלא כמו באשליה יורד על ברכיך מרים את שמלתי מפשיל את התחתון וטועם מצוף גופי מפסקת רגלים נותנת לעצמי להסחף במערבולת הרגשות כבר לא יכולה נשכבת על הדשא ואתה .. שם ראשך על החזה ונרדם תוך כדי לחישה רועמת "אני אוהבת אותך מיסתורית שלי .. " ודימעה מעיני זולגת .

Raul*Duke

New member
בזרועותיך...

כה חם הוא חיקך כה נעימים שדייך כה חמות כפות ידייך המלטפות אותי איך נרדמתי תוך מלמול מוחי כה צלול ובלי שום בלבול אומר לך כי אני אוהב שמך חקוק אצלי בלב איך כך לאט הזמן עבר לא חשבנו על מחר רק גופנו מתחכך ערבוב שפתיים, לשון וחיך נגיעה לא נגיעה ליטוף רפרוף שנינו עכשיו כאחד גוף מזיע מדיף ריחות של צוף, נקטר עזה כמוות האהבה ונהרות לא ישטפוה אני שלך את שלי אם רק יכולנו לעצור את הזמן את אותה שניה עיני נפקחו לרווחה את החנקת עוד אנחה צמרמורת עדינה חלפה ביננו רטיבות נעימה עברה בין שנינו לא מרפים מאחיזתנו אוחזים זה בזו זו בזה נישקת את מצחי העברתי יד על החזה כה זקור, נעים ומתוק התחלתי לינוק כמו תינוק לבסוף אכן השינה הגיעה ומה יקרה כאשר הבוקר יפציע?.....

בזרועות שלך ..

ראשך על שדי מלטפת את שערותיך מרגישה את לשונך יונקת מפטמותי אני ואתה כמו שאמרת גוף אחד ..מביטים הלאה ואני משתגעת תחת ידיך הולכת לאיבוד בשביליי לשונך נותנת לעצמי לאבד שליטה מרגישה צביטה בלב כשאני מביטה בך מרגישה שאותך ארצה לאהוב גם שיפציע הבוקר למחרת מנשקת למצחך ולוחשת לך באוזן "גם אני אותך אוהבת .. " כשהבוקר יגיע ולילה ילך לישון אני אותך ארצה כל היום

ראול

אני רואה שברחת .. העדפת הזדמנות חד פעמית מאשר אהבה אמיתית לשים את הראש על השדיים שלי לנגן לי מנגינה סרנדה ולגרום לי לפנטז אבל מה .. השירה שלך היתה מזוייפת הקול שלך היה שונה ולבסוף לגלות שהכל אשליה גם אם היא בחלום ולא במחזה

Raul*Duke

New member
איך כבשת את לבי...

איך כבשת את ליבי דמותך כל היום במחשבתי גם ישן גם ער את התחושות לא ניתן לתאר נעלמתי לכמה שעות באתי רק לומר אוהב אותך, ובלי דמעות, נתראה מחר... אם הגורל יהיה אחר אולי אפתיע ואקדים, רק אבקש עליי לא לוותר כי אני, טוב, איך לומר, מקסים...(?)

Raul*Duke

New member
מסתורית

איך יכולת ךחשוב כך ראית שנרדמתי אל תהיי כה מפתיעה אל תברחי מהאגדה אני מצטער על ההעלמות בלעדייך בודאי אמות אנא היי איתי...

סיפור אגדה

נעלמת ולא ידעתי חשבתי שהלכת ממני אוהבת לקרוא סיפורי אגדות במיוחד לחוות את הרגשות אתה לא תמות אם אני אעזוב מקסימום תחכה כמה ימים ותמצא לך נסיכה חדשה אולי שאפילו תתאים אני רוצה אותך נסיך שלי רוצה להכיר אותך כדי שתהיה איתי רוצה ביחד לכתוב סיפור אהבה אגדה שיספרו אותה בכל כיתה וכיתה

Raul*Duke

New member
אי-תאום בזמנים

היה אי תיאום בזמננו נוצר קצר ביננו אני גם רוצה אותך לבנות אגדה סביב המטבח (??? לא היה חרוז אחר) מה נעשה איך נמשיך הלאה? אנא אמרי לי מה ברצונך שאעשה?

למעלה