חחחח...סופי
ס סוף עונה New member 6/7/05 #24 חזרתי ../images/Emo178.gif../images/Emo3.gif היה משהו מעניין בהעדרי??? הגיע התחקירן מערוץ אל ג'זירה עם בקשה למחקר על פרודים פרודות? אני עוד מחכה לו
חזרתי ../images/Emo178.gif../images/Emo3.gif היה משהו מעניין בהעדרי??? הגיע התחקירן מערוץ אל ג'זירה עם בקשה למחקר על פרודים פרודות? אני עוד מחכה לו
צ ציפיטפטת New member 6/7/05 #27 יופי שחזרת .... אחרי יומיים וחצי בלי מחשב... קמתי היום לתחייה... תודה על השיר ההוא שהקדשת לי....
N NADAV341 New member 6/7/05 #28 |ערב טוב לכל חברי הפורום יש משהו מענין לעשות סוף שבוע.אשמח לקבל תשובה
ס סוף עונה New member 6/7/05 #30 וואלה לא שמעתי כלום בשבועיים האחרונים, על מפגש ביסעור נשבעת שבועת צופים (ניסיתי קודם, תפוז לא נתן לי )
וואלה לא שמעתי כלום בשבועיים האחרונים, על מפגש ביסעור נשבעת שבועת צופים (ניסיתי קודם, תפוז לא נתן לי )
ש שינית73 New member 6/7/05 #33 צר לי לאכזב........ אל תבנו עליי בסוף השבוע הזה, סורי, קצת רחוק לי, תודה על ההזמנה אוליי בפעם הבאה...... בכל אופן, שיהא לכם סוף שבוע ניפלא ומסיבה נפלאה... שרוני.
צר לי לאכזב........ אל תבנו עליי בסוף השבוע הזה, סורי, קצת רחוק לי, תודה על ההזמנה אוליי בפעם הבאה...... בכל אופן, שיהא לכם סוף שבוע ניפלא ומסיבה נפלאה... שרוני.
ש שגית המקורית New member 6/7/05 #34 לכל הטועים...אני לא מקבלת אחוזים אבל בכל זאת פותחת צ'אט מחכה לכם
ה הסוכן64 New member 5/7/05 #6 תאמת? הדיוטי פרי כבר לא מלא כמו פעם יש שם לא מעט מוצרים שעולים יותר מאשר בעיר
D deena New member 5/7/05 #7 הצעת יעול: הידעתם? קיים צ'אט לפורום. אפשר לעשות בו שימוש יעיל וכייפי. לכניסה ללחוץ כאן תבלו!