בוקר טופ ..

בוקר טופ ..

חברה הסופ"ש ממש כבר פה ! מה התוכניות לסופ"ש אם בכלל יש כאלה .. לבנתיים אני בעבודה אופ שונאת לעבוד ביום שישי ועוד אחרי אירוע אתמול יאללה עוד מעט הולכת לישון

בוקר!

קמתי מוקדם לבשל
אח"כ אמא שלי מכריחה אותי לנסוע לת"א לקנות אוכל לנחש ואז... לא יודעת, אבל שישי שבת אני מתכוונת אחרי הקידוש והנסיעה לחבר להמשיך בתחביב החדש שלי אני סורגת כיפה
ואמא שאלה אותי מה יהיה? פעם קיפולי נייר פעם סריגת כיפה הרי ברור שאח"כ זה יהיה סריגת צעיף..מה עוד?

ש חף

New member
שוב קופי פייסט

והפעם אין לך תירוץ! קושקושית,את לא משקיעה בנו. מה סגרנו לגבי הסריגה? והשזירת פאייטים?

rigoletto111

New member
בוקר טוב לכם...

אח... יום שישי בבית הקפה הרגיל שלי... קצת שופך מילים לדוקטורט והרבה גולש באינטרנט! אחר כך אסע להורים. אגב, מתי יתארגן לו מפגש הפורום?

ש חף

New member
ששששש

אסור לכתוב פה את המילה האסורה. <אני בלחץ היסטרי בעבודה,או שמישו יתנדב לארגן או שנחכה עד יעבור זעם>

נרקי

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בינתיים אני פה בבית עוזרת לאמא לבשל
ניקיתי ת'בית עוד מאתמול
ככה שאין מה לנקות
בערב לא יודעת מה נעשה.. נראה........

דסדס

New member
בוקר טוב

למרות שזה מרגיש לי קצת כמו אמצע הלילה... לקום בשביל קניות זה מבאס, אבל אם רוצים אוכל בבית למשך השבוע זה הכרחי. בהתלבטות מה לעשות עכשיו <נטיית הלב לחזור לישון....>

ש חף

New member
בוקר טוב

בשמונה כבר התייצבתי לראיונות אנשים מעניינים (נקרא לזה ככה) פגשתי משם סיבוב קניות ועכשיו לבישולים (אני כזאת התאילנדית של הבית כשאמא לא בארץ) תוכניות? אני רוצה לישון. בערב ארוחה ונראה מה יבוא לי מחר קצת ניקיון,עבודה כל מיני דברים שלא הספקתי השבוע ובערב חברים מהעבודה - המוצ"ש הקבוע,אלכוהול וסיפורי אימה :) קושקוש יצאת מהבית??

למעלה