לא מצחיק דיי נו אמרנו לכן שזה לא מצחיק נכון?!
ה הליאוריות New member 11/10/03 #13 בוגרת.. אנחנו יודעות מי הפיץ עלינו ת'שמועות והיא ביקשה סליחה וסלחנו...כי היא ביררה וראתה שאנחנו 5 אז דייייייייי
בוגרת.. אנחנו יודעות מי הפיץ עלינו ת'שמועות והיא ביקשה סליחה וסלחנו...כי היא ביררה וראתה שאנחנו 5 אז דייייייייי
ה הליאוריות New member 10/10/03 #1 בוקר טוף../images/Emo140.gif היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לליאור כנפי,חג לה שמח..וזר לה פורח היום יום הולדת לכנפי!!.... אם לא הבנתם לליאור כנפי יש יומולדת....מזל טוב.... אההה....ובוקר טוב לכווווווולם חג שמח.....
בוקר טוף../images/Emo140.gif היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לליאור כנפי,חג לה שמח..וזר לה פורח היום יום הולדת לכנפי!!.... אם לא הבנתם לליאור כנפי יש יומולדת....מזל טוב.... אההה....ובוקר טוב לכווווווולם חג שמח.....
ה הליאוריות New member 10/10/03 #2 ../images/Emo132.gifשאלה../images/Emo132.gif כדאי לעשות בשם משתמש "ליאור הרמן" כי רוב הזמן אני פה...חוץ מיזה הן בקושי באות לפה!!
../images/Emo132.gifשאלה../images/Emo132.gif כדאי לעשות בשם משתמש "ליאור הרמן" כי רוב הזמן אני פה...חוץ מיזה הן בקושי באות לפה!!
G GlitterKitten New member 10/10/03 #3 היייייייייייי ../images/Emo3.gif דבר ראשון: מזל טוב לכנפייייי ודבר שני....תשלחי לי הודעה באיי סי קיו ואני אעזור לך לפתוח שם משתמש חדש... ושוב מזל טובבבבבבבבבבבבבבב
היייייייייייי ../images/Emo3.gif דבר ראשון: מזל טוב לכנפייייי ודבר שני....תשלחי לי הודעה באיי סי קיו ואני אעזור לך לפתוח שם משתמש חדש... ושוב מזל טובבבבבבבבבבבבבבב
G GlitterKitten New member 10/10/03 #4 ועוד משהו... מה לעזאזל את עושה ערה בשש בבוקר?!!?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הליאוריות New member 10/10/03 #6 אהה... וסתם...חחח....סתם שיעמם לי בחלום...כי חלמתי שכרמי אני ואתי נוסעות למזבלת חיריה ותוקעים אותנו שם ואז כרמי נעלמה ולא היה לי כח להיות יצירתית ולמצוא מישהו שיעזור לה את הפסקתי לחלום...והתעוררתי...חחח סיפור ארוך ומסובך...
אהה... וסתם...חחח....סתם שיעמם לי בחלום...כי חלמתי שכרמי אני ואתי נוסעות למזבלת חיריה ותוקעים אותנו שם ואז כרמי נעלמה ולא היה לי כח להיות יצירתית ולמצוא מישהו שיעזור לה את הפסקתי לחלום...והתעוררתי...חחח סיפור ארוך ומסובך...
י ילדה סוכר 3 New member 10/10/03 #7 ואיי../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif גם לשנינו'ש שלנו יש יומולדת היום ומחר לי יש אל תשכחווו מזל טוב ליאור ושני אההה והרמן-נתנת לי רעיון לחתימה תודה
ואיי../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif גם לשנינו'ש שלנו יש יומולדת היום ומחר לי יש אל תשכחווו מזל טוב ליאור ושני אההה והרמן-נתנת לי רעיון לחתימה תודה
מ מעינית New member 10/10/03 #9 מזל-טוב לכנפייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
י ילדה סוכר 3 New member 10/10/03 #10 אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif את לא יודעת איך קוראים לי וול לידע כללי קוראים לי חן
אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif את לא יודעת איך קוראים לי וול לידע כללי קוראים לי חן