בוקר טוף לכולנו

s h i r k u s h

New member
בוקר טוף לכולנו ../images/Emo24.gif

נרדמתי רק בשתיים לפנות בוקר, אחרי ניסיונות של שעה וחצי להירדם, ידעתי שזה מה שיקרה אם אצא אתמול אבל יצא שיצאתי יחסית מאוחר ללא אשמתי. יש לי התלבטות: לאחרונה יצא לי להתיידד עם בחור מהאינטרנט, נפגשנו במפגש קומונה והאמת ששם לא ממש התחברנו, התחלנו מיוזמתו לדבר במסנג'ר ואז נפגשנו ביום שישי בפאב ואתמול בבאולינג רק שנינו בשניהם, לא הייתה נשיקה בדיוק- משהו לא ברור כזה... מה דעתכם? הבחור מעוניין ביותר מידידות?

maybesure

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

איזה לילה! התעוררתי כל כמה דקות, והשינה הייתה מעפנה. עכשיו אני זומבית לגמרי ולא יודעת איך עוברים את היום הזה. מלא קפה, ושטיפת פנים במים קרים.. ואתגנב לפורום כשהבוס יהיה עסוק
יום מוצלח לכולם!!! חג מימונה שמח לכל החוגגים ושבוע אחלה!

g u r a

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

גם אני הלכתי לישון ב-2 הגורון במעון,הגדולים ואני נלך לסרט, פיצוי על שבחופש היו הרבה בבית.(בגלל הגורון..)
שבוע נהדר לכולם

בוקר טוב (עוד חמישה ימים)

רק עכשיו התפניתי אחרי 10 ימים שלא הייתי בעבודה 227 הודעות במייל, ים של דברים לטפל בהם, זהו נגמר הבלגאן אני בשיגרה הרגילה שיהיה לכולנו יום נפלא באדי

eרון

New member
נראה לי שכן, אם הוא נראה לך

שווה לנסות, מה יש להפסיד. רק על תיתאהבי מהר מדי כדי שאם זה לא זה, לא תתאכזבי. בהצלחה

dominogrose

New member
בוקר טוב לכולכן

קמתי לא מזמן, איזה כיף. ואתמול נישקלתי וגיליתי שלמרות כל המצות שאכלתי ירדתי קילו וחצי!!!!! אני בסוף יעלם... היום אני הולכת לאכול פיצה סוף סוף!!!!

Miss פטל

New member
בוקר טוב ואני צריכה עצה ממכם!

אוי..לא יודעת מה יש לי אבל כבר 3 ימים מסתובב לי הראש..לא כואב בכלל אלא מסתובב. ז"א אם אני מסתכלת למעלה אני מרגישה שאני נופלת אחורה והכל מסביב מסתובב..מפחיד.. הלכתי לרופא והוא לא מקבל היום. ואני עובדת היום בערב..וואי, לא יודעת אם ללכת, זה מפחיד אותי כי בחיים לא היה לי ככה. למישהו היה? יש הצעות לטיפול?

Miss פטל

New member
מה? איפה כולם??

אני התקשרתי לעבודה ואמרתי שלא אוכל להגיע היום. כי הכאב ראש רק מחמיר כל רגע. הורים שלי גם חולים ונראה לי שחטפתי אותו וירוס וזה מתחיל בכאב ראש.

eרון

New member
דבר ראשון תרגישי טוב

את צריכה לשתות המון, יכול להיות שזאת התחלה של התיבשות, וזה אף פעם לא מזיק. נוסף קחי ויטמין c זה גם לא יכול לעשות כל רע, ותנוחי. מעבר לקח אין לי הרבה רעיונות, מכירה את התחושה והיא נוראית, מקווה שיעבור מהר. שרון

Miss Shmelo

New member
אייקון של אמבולנס

מהרררררררררררר לרופא לשתות מלא!!! יש עכשיוירוס שלא תדעי! אצלי הרופא חושש מדלקת ראות. תרגישי טוף!!!

Miss פטל

New member
תודה לכולם!../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

זה באמת כנראה וירוס כי גם לאבא שלי ולסבתא יש אותו דבר. פשוט התחושה מאוד מפחידה, כבר חשבתי עם דברים יותר גרועים, כי זה ממש פגע בתחושת השיווי משקל וזה משהו נורא מפחיד
אבל אני יותר חכמה מההורים, כבר מאתמול אני על קולדקס כי אין מצב שאני מפסידה את המפגש!!
ולא לדאוג, אני הולכת לרופא, פשוט הוא עובד רק אחה"צ. ושוב, תודה על הדאגה, אוהבת אותכם!!!

drori3

New member
נא לבדוק את האוזניים

אם את רואה שזה נמשך עוד קצת, כדאי מאד להעלות בפני הרופא את הרעיון שמדובר בוורטיגו - מחלה של האוזן התיכונה (נדמה לי) שגורמת להתקפות של חוסר שיווי משקל וסחרחורת. מה איכפת לך? שיבדקו. והעיקר, תהיי בריאה! מור

polegra

New member
שמלו ../images/Emo24.gif תרגישי טוב מתוקה

לא לשכוח לשתות הרבה ולנוח הרבה לתת לגוף את הזמן לחזק את עצמו שולחת מפה חיזוקים וחיבוקים טלי

polegra

New member
סורי ..פטל...יש לי קריאה סלקטיבית

קראתי רק את ההתחלה והמשכתי לבד... בקיצור
שכולנו נהיה בריאים

צהריים טובים

שיהיה לנו שבוע מוצלח בריאות לחולים עידודים למתוסכלים והרבה מחשבות טובות לכולם

לדעתי כן הוא רוצה קשר

שימי לב נפגשתם פעמיים לבד התנשקתם אם כי זה נראה לך לא נשיקה משהו או מה? תני לזמן לעשות את שלו ואל תנתחי יותר מדי שלא יכאב לך הראש. בהצלחה לכם.

שירקוש מה דעתך על המשפט ../images/Emo132.gif

אם יש ספק אז אין ספק בקיצור לא ברור לך להרגשתך..ואם הוא מספיק נחחד בעינייך תני לו צאנס אחד או שניים..לפתח ולגלות עניין בטוח שזה יתבהר לך הכיוון לכאן או לכאן .. מה פה לא ברור שירקוש ..אל תסיקי מסקנות מהר מדי ...

למעלה