בוקר טוף בוקר טוף

MARMELAD

New member
בוקר טוף בוקר טוף

אחרי סופשבוע מעייף וממעך הנה אנחנו מתחילים בוקר חדש, שבוע חדש, היום הראשון של שאר החיים! באמת באנגלית זה נשמע יותר טוב, כס´אמק.. אז נתחיל בעדכונים. כל מי שלא הספיק לצאת לבלות ב TLV - לא הפסדתם הרבה. הייתי ביום ששי, סבלתי כמו שבחיים שלי לא סבלתי במסיבה. באלוהים - זה המועדון הכי קקה שראיתי. טוב, שחררתי עצבים. הלאה. שאלה - נניח שאני מכיר איזה בחור, עלם חמודות, עם אזרחות אמריקאית. ונניח שיש לו חברה עם אזרחות אירופאית. חוץ מזה, שניהם ישראלים. ונני-אח, שהם מתחתנים. אז האם כפל האזרחויות אמריקאי-אירופאי מבטל אחד את השני? או שהם יהיו גם וגם וגם...? בארה"ב אני יודע שמספיק שההורים יהיו אזרחים כדי שלילדים תהיה גם אזרחות. ובאירופה? וכמה שנים צריך לחיות בכלל באירופה בשביל הפאקינג אזרחות הזאתי? אני יודע שתענו לי בהרחבה, ואפילו תוסיפו לינקים לאתרים רלבנטיים. ולכן אני מודה לכם מראש, לחסוך לאח"כ. בוקר טוב........ או מה שלא תהיה השעה איפה שלא תהיו....!! גיא

marsala

New member
מרמלאד עזוב אותך מויזות....

it is bloody sunday morning ואתה חייב להשאר כאן להציל את המצב כי מאז שיניב תפס כיוון לפלורידה ואתה נעלמתה במרחבי הסייבר נהיה כאן שומם כמו באיזה מדבר אפגניסטאני

**Blue-Lagoon**

New member
לא נראה לי

שאפשר שלוש אזרחויות. יש לי בת דודה שהיתה לה אזרחות אוסטרלית, ישראלית וצרפתית אבל היא היתה צריכה לוותר על אחת.. גם פה מספיק ששהורים יהיו אזרחים בשביל שלילדים תהיה אזרחות. אני גרה בצרפת שנה וקצת ויש לי אזרחות כי אמא שלי צרפתיה. ואם אין לך אזרחות נראה לי צריך לגור פה די הרבה זמן... יותר מ5 שנים או משהו.. מקווה שאיכשהו עניתי לך על השאלות
שבוע\המשך סופשבוע חביב לכם.

moya

New member
לאזרחות אירופאית לוקח 5 שנים

וכמו בארה"ב- אם אתה מתחתן עם מישהו יש לך אפשרות לקבל את האזרחות. מה שטוב באזרחות אירופאית זה שיש אפשרות לגור ולעבוד בכל אחת מארצות אירופה.

נופר30

New member
לא בדיוק נכון

לי יש אזרחות אירופאית ואמרו לי ( בשגרירות וגם לאחותי ) שהבעל לא מקבל בכזאת קלות אזרחות ( לאחותי אמורו שעוד 4 שנים שהיא תהיה נשואה 20 שנה הוא יוכל לבקש אזרחות ) אבל הוא יכול לקבל אשרת עבודה בהצלחה

Yaniv-DC

New member
ככל הידוע לי...

בארה"ב אסור כפל אזרחות, ז"א אם יש לך אזרחות גרמנית ואתה רוצה אזרחות אמריקאית, אתה צריך לוותר על הגרמנית. הדבר למרבה השמחה לא תופס לגבי אזרחות ישראלית, עליה לא צריך לוותר. למה? לא יודע. גם הצבא הישראלי זה הצבא היחיד בעולם בו מותר לאמריקאי לשרת מבלי לאבד את אזרחותו ולהחשב במרגל. אולי כי בכל זאת, ישראל היא קצת הכוכב ה-51...

למעלה