בוקר טוףףףף

בוקר טוףףףף ../images/Emo42.gif

בורק טוב...מה שלומכן?! כולם כבר בבצפר?! אנלודעת מה איתכם אבל אני היום מתחילה בשעה שלישית שזהאומר שההסעה ב8 וחצי!!! כיףףףף ואנחנו גם לא לומדים כלום! שעה ראשונה חנ"ג אחרי זה אנחנו עושות גמרים במחניים וכמובן נפסיד...סתם לא...ז' 3 אימפריה... אחרי זה שעתיים מבחן במתמטיקה ואז תנ"ך וזהו... שביזות ממש...מה איתכן? שרשרו את המערכת המעיקה שלכן לפה!!!

M a M u S h A

New member
לא משהו.....

שעה ראשונה-מתמטיקה חזרה למבחן שיהיה ביום שישי(איזה כיף לנו...
) שעה שניה-הסטוריה ,13 שאלות על אנשים סקרנים שגילו יבשות..(מלהיב!!!
) שעה 3 ו4-לימודי סביבה, סרט על מיחזור(סרט של הטלוויזיה החינוכית)... שעה 5-ועדות(מן שעה חופשית)אני בועדת עיצוב סביבה...
והדברים המשמחים של השבוע:קיבלתי 90 במבחן בלימודי סביבה ו104 במדע וטכנולוגיה 77 בתנ"ך שזה פשוט מעולה.. 59 בהיסטוריה (אני לא יודעת מה משמח בזה אבל שיהיה..)

אוקי אצלי לא משו:../images/Emo132.gif

שעה ראשונה+שניה:מורשת (נ-ה-ד-ר-!) שעה שלישית:לשון עם מורה מטורפת לגמרי!
שעה רביעית:תנ"ך שעה חמישית:חזרות לטקס ירושלים שעה שישית:ספורט (יש!) אין עוד דברים משמחים השבוע...

gilliosh

New member
אצלייייי../images/Emo41.gif|איאווין|

ראשון: אנגלית
שני+שלישי:תנ''ך (כיף-שיעור חופשי) רביעי: ערבית... היום היה מבחן ארצי מפגר חמישי: ספרות שישי: מדע וטכנולוגיה (גם זה שיעור חופשי...) גומרים ב-13:00....

gilliosh

New member
לא אמרת ששלך בשבוע הבא?../images/Emo41.gif|איאווין|

גם לי היה ממש נוראי! בושי הבנתי משו אחד.... אבל מה אכפת לי זה לא לתעודה!!!

i l i

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo7.gif

שעה ראשונה- מתמטיקה שעה שניה- גם מתמטיקה שעה שלישית- אנגלית שעה רביעית- פיזיקה- הברזתי שעה חמישית- היסטוריה שעה שישית- ספרות-הברזתי שעה שביעית- חנ"ג שעה שמינית- אנגלית ואתם מתלוננות שאתם חוזרות בשתיים!! תמותווו

i l i

New member
אבל מחר- ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

שעה ראשונה שנייה לשון.. וכל שאר היום- שק הרחבות לגבי מה שנרחיב!!

ILI..מבריזנית קטנה...:)

אצלנו משנה הבאה מתחילים האיקסים...כל הפרעה איחור או הברזה...מקבלים איקסים...וזה הולך עם הורדות בציון...אז צריך להתרגל מעכשיו...

i l i

New member
גם אצלנו אבל זה שווה תהורדה בציון

כאילו אם היית לומדת מינימיום שמונה שעות ביום אפ אפשרות ליותר אז היית מבינה כמה תומך זה השעה הברזה.. חוצמזה צריך לדעת ממי להבריז.. זה מין אומנות, צריך לדעת איזה תירוצים לתת, ואיך לא להתיפס ע"י המשטרה החוקרת.. אם את רוצות אני ארשום לכם את כל החוקים.. תאמינו לי אני מכירה את כולם!

gilliosh

New member
אצלנו../images/Emo41.gif|איאווין|

אם מוציאים אותך החוצה מהכיתה אז זה 5 נקודות מהציון (בתפקוד)... למשל! בכלל... למה אנחנו מדברות על ביה''ס בפורום? כאילו, זה לא נושא כזה 'חביב'..... ואין לנו על מה לדבר?

למעלה