בוקר טוףףףףףףףףף!!!
מה המצבבבבבבב???. ערים? טוב אני לא כל כך אבל לא היית לי ברירה הייתי חייבת לקום יש לי לסיים <ולהתחיל..> עבודת הגשה שאני צריכה להגיש מחר! אז ככה כדי להתעורר אני יספר לכם על המסיבה אתמול בצוף על המים <לשעבר מועדון הMELON חחח> ומאיה צדקה זה בהחלט מועדון פצצה והוא גם יפה כזה זה נראה יותר כמו גן אירועים
... יש 2 רחבות ריקודים ענקיות ומין אגם כזה <שזה בעצם בריכת דגים
> ויש מסכי קליפים ומלא דברים יפים.. ציון למועדון -10! זה המועדון הכי יפה שראיתי עד היום באיזור השרון..<כי באיזור ת"א וזה לא בדיוק הייתי חחח> והייתה מוזיקה פצצתית וממש נהניתי אני שמחה שהלכתי כי לא תכננתי ללכת... גם לא באתי יפה או משהו כי בכלל לא היה לי כוח ללכת רק ברגע האחרון שיכנעו אותי וזרקתי על עצמי גופייה וג'ינס אבל היה לי יותר נוח אז בסבבבה ....
אה ואני וטל פגשנו את אדווה
איזה חמודונת היא-אדווה את כוסיתתתתתת! איזה זין שראית אותי שלא נראיתי כל כך משו כי באתי סתם ולא השקעתי כמו כולם....
אה וגם משחק החיים היו שמה -היו אפי ובתיה וקובי ויעל ולא זוכרת מי עוד חח איזה מצחיק היה ...הם בדיוק באו לצאת ואיזה 50 ילדים אחריהם ואני כזה בדיוק עושה סיבוב כי רציתי לעבור לרחבה השנייה ופתאום אני קולטת כולם כזה מולי כאחלו דוהרים אליי חח נבהלתי!!! אמממ ולענייני הבגדים אני ימשיך אחר כך ... NEED 2 GO... ביי ביי אנשים חולה עליכם! טל כבר תמשיך מפה חח
מה המצבבבבבבב???. ערים? טוב אני לא כל כך אבל לא היית לי ברירה הייתי חייבת לקום יש לי לסיים <ולהתחיל..> עבודת הגשה שאני צריכה להגיש מחר! אז ככה כדי להתעורר אני יספר לכם על המסיבה אתמול בצוף על המים <לשעבר מועדון הMELON חחח> ומאיה צדקה זה בהחלט מועדון פצצה והוא גם יפה כזה זה נראה יותר כמו גן אירועים