בוקר טוףףףףףףףףף!!!

i l0ve u

New member
בוקר טוףףףףףףףףף!!!

מה המצבבבבבבב???. ערים? טוב אני לא כל כך אבל לא היית לי ברירה הייתי חייבת לקום יש לי לסיים <ולהתחיל..> עבודת הגשה שאני צריכה להגיש מחר! אז ככה כדי להתעורר אני יספר לכם על המסיבה אתמול בצוף על המים <לשעבר מועדון הMELON חחח> ומאיה צדקה זה בהחלט מועדון פצצה והוא גם יפה כזה זה נראה יותר כמו גן אירועים
... יש 2 רחבות ריקודים ענקיות ומין אגם כזה <שזה בעצם בריכת דגים
> ויש מסכי קליפים ומלא דברים יפים.. ציון למועדון -10! זה המועדון הכי יפה שראיתי עד היום באיזור השרון..<כי באיזור ת"א וזה לא בדיוק הייתי חחח> והייתה מוזיקה פצצתית וממש נהניתי אני שמחה שהלכתי כי לא תכננתי ללכת... גם לא באתי יפה או משהו כי בכלל לא היה לי כוח ללכת רק ברגע האחרון שיכנעו אותי וזרקתי על עצמי גופייה וג'ינס אבל היה לי יותר נוח אז בסבבבה ....
אה ואני וטל פגשנו את אדווה
איזה חמודונת היא-אדווה את כוסיתתתתתת! איזה זין שראית אותי שלא נראיתי כל כך משו כי באתי סתם ולא השקעתי כמו כולם....
אה וגם משחק החיים היו שמה -היו אפי ובתיה וקובי ויעל ולא זוכרת מי עוד חח איזה מצחיק היה ...הם בדיוק באו לצאת ואיזה 50 ילדים אחריהם ואני כזה בדיוק עושה סיבוב כי רציתי לעבור לרחבה השנייה ופתאום אני קולטת כולם כזה מולי כאחלו דוהרים אליי חח נבהלתי!!! אמממ ולענייני הבגדים אני ימשיך אחר כך ... NEED 2 GO... ביי ביי אנשים חולה עליכם! טל כבר תמשיך מפה חח

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אני ימשיך...=]

בר כל כך צודקת המועדון הזה יותר שווה מכל המועדונים שהייתי בהםםם היה מאאזההה כייף ראיתי מ-ל-א אנשים שאני מכירה ואת בר הכוסית ואת טלוששש ואת אור [[הדם יפסיק לזרום]] לא ראיתי למרות שהיא הייתה עם בר ! חיחי שכחתי לשאול מי אתת...! וברוש מזה לא דומה לעצמה בתמונות היא ממאאזההה יאפהה וכוסיתתת וטלוש מתוקי
אהאהאה ובקשר לבגדיםם אממ אז ככההה לבשתי ג'ינס מקרוקר עם חגורה חומה כי הוא נפל לי בטרוף ואבא שלי כל פעם הסתכל עליי במבט של "תכסי את הבטן" חח וחולצה מטיאנטי כזו קשירה עם פסים לבנים ואדומיםם לרוחב ויש יענו צורה לציצי [[חיחי]] שאז הם אלכסוניםם אאההה ו8הנעליים החדשות שלי הכי יפות בארץץ! זהווו היה ממש שווה וכל מי שהלך לסוהו 09 היה מעאפןןן!!!!!!!!!

ומפה אני אמשיך../images/Emo98.gif

אני חזרתי בהסעה האחרונה ב-4 לפנות בוקר
הלכתי לישון ב-5.. ועכשיו התעוררתי
פגשתי את אדווה
מתוקה בטירוף
אממ...... המועדון יפה
האגם שם מאוד גדול... חחח היו פעמים שתהיתי אם אנחנו נמצאים ליד הכנרת.. חחחח..
אממ המוזיקה הייתה ממש טובה
איך התלבשתי
גי'נס כזה כחול כהה עם שפשפוף לבן וקצת קרעים עדינים כאלו.. וחולצה לבנה (גופיה) מקסטרו שרשום עליה mision (משימה) או משהו כזה.. ובאתי עם החגורה הלבנה החדשה שלי מזיפ
ובאתי ב-ט-ע-ו-ת עם הנעליים שלי שקניתי מקסטרו שעלו לי 350 שקל
מי בא עם נעליים כאלו למסיבה כזו
ועוד בקושי יצא לי לשים אותם.. פחדתי שהם יהרסו.. בד"כ אני בכלל בא עם נעליי הספורט
גם בשביל הנוחות.. ו...אני חייב לציין שאור (הדם יפסיק לזרום) התלבשה בצורה ממש ממש מגניבה
אהבתי
וככה במבט כללי על הלבוש שאנשים התלבשו שם
היו מלאאאאא בנות עם חצאיות מתנפנפות בכל מיני וריאציות.. הרבה בנים עם גופיות ספורט - דבר נוח
|מזיע| ולסיכום: ממששש נהנתי

ושכחתי להגיד שצילמו אותנו../images/Emo70.gif

אם יהיו תמונות אני אולי אעלה אותן לפה..

שמחה שנהנתם...אני אישית הסתובבתי...

ממסיבה לממסיבה, מארוחה וארוחה. אז ככה... יום חמישי (טל) בסוף הייתי במוסד אחרי התלבטויות קשות..היה מהההה שווה... אני כל כך אוהבת ת'מקום!!! יום שישי אחרי הארוחת חג נפגשתי עם ידיד שלי ושאל אותי לאן אני הולכת,אז לא ידעתי...והוא יכל להכניס אותי חינם למטרוק הלכנו למטרוק היה פצצההההההההההההההה... ואתמול הייתי בדום גם היה כיף...אבל פחות...גם הייתי הכי עייפה בעולם מכל הימים האלה... אז דבר ראשון בוקר טוב ודבר שני...שנה מתוקה לכולם מלאת מסיבות!

הייתה מסיבעע טוייבההה ../images/Emo142.gif

נהניתייייי מאוודדד
חעחעחע טללל'וש איזה מצחיק היה כשהיה את השיר קח אותי ... טחחח
זוכייר
"איפה המצית? למישו יש מצית?" ט-חחחחחח
ואז שעשו רכבת איתנו פ-חחחחחחחח.. היה נחמדדד והלבוש כרגייילל
שמצ של פרייחות וערסונימ כאיילה בתפקיד של "וואנא בי קלאבר".. [תתארו לכמ..]
בתככככככלס ברוש נראתה נ-ה-ד-ר כנ"ל טלוששש
היה מעולההה ...

חחחחחח...

הכי הרג אותי עם הרכבת... ולכל אילו שלא מבינים על מה אנחנו מדברים.. חחח ברחבה הגדולה אני אור ועוד כמה הולכים כזה באמצע הטראנסים.. ועברנו שם את כל הרחבה ולא רצינו להיעלם אז אור עושה "בואו נעשה רכבת" חחחחחחח אז עשינו.. אתם יודעים.. בשביל הקטעים ופתאום אנחנו רואים שאנשים מתחילים להצטרף אלינו חחחחחחחחחחחחחח.....

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אוףףף

אין שם אתץ התמונה שלצלמו אותי ואת חברות שליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בדיוק נכנסתי לרשום את זה...

ולהוסיף שיש לך שם תמונה ממש טובההה
אוררר את חייבת לעלות אותהההה לכאן

ayelet 1

New member
אולי...

אולי תגידו איזה תמונות אתם נמצאים.. או חלק מהן... כי יש ממש הרבה...אז אם תגידו כמה תמונות יפות- יהיה נחמד!

dor307

New member
למה לא הלכת לסוהו09

היתה מסבה גדולה נורא נהנתי ולשם כל החברים שלי הלכו אז הלכתי לשם לצוף על המים זה לא נשמע שווה חוץ מרחבת השוקלד אבל זה תסהוה חברה שלי יחצנה אז....

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif עזבי אותך מסוהו09..

בצוף את תמיד 10! חח לא סתם אבל לא היית במסיבה את לא יכולה להגיד שהיא הייתה לא טובה הייתי שם פעם ראשונה ומנסיון של די הרבה מועדונים היא הייתה הכי שווהה שישש

למעלה