בוקר טוווווף!!!1

בוקר טוווווף!!!1

אתם יודעים? זה כבר די נמאס כל פעם לפתוח שרשור בוקר טוף כדי להעיר את הפורום קצת..! בואו נעשה משו שעוד לא נעשה בפורום ושבאמת יהיה מעניין את כל הפורום..! אני יודעת! אפשר לשחק הגמד והענק......... מי שמסכים שישים את האייקון
מי שלא שישים את האייקון
אם הרוב יסכימו אני אשים הוראות ונתחיל את המשחק.... אז יאללה מה דעתכם?

חחחחחחחחחחחחחחח

כן שמתי לב....... אז ככה... הגמד והענק זה משחק שבו מתחלקים... חלק מהפורום יהייו ענקים והחלק השני יהיו גמדים... בסוף זה יוצא אחרי שמחלקים שכל אחד הוא גם גמד וגם ענק... כשמשחקים את המשחק אחרי שמתחלקים כל אחד מקבל ממני דרך מסר את הענק שלו והוא יפתח ניק חדש שלא יגלו מי הוא... לדוגמא: אם אני הגמדה של חן אז הניק שלי יהיה "הגמדה של חן".... עד עכשיו יש מבין? כל יום הגמד יכנס לניק שלו וייתן איזו שהיא מתנה לענק... זו יכולה להיות תמונה ערוכה של השחקן שהענק אוהב עם ברכה וכו'... ויחד עם המתנה הוא גם צריך לתת לו רמז דק מי הוא... המשחק יהיה שבוע... ביום השביעי כל ענק יצטרך לנחש מיהו הענק שלו... יש מבין? מי שלא הבין יכול לפנות אליי במסר.. לא כולם חייבים לשחק מי שלא רוצה שישים את הסמל
ואז הוא לא יקבל ענק.. מי שרוצה שישם את האייקון
והוא יקבל כבר ענק דרך מסר.... לגמדים אסור לגות לענקים מי הם... כל יום יהיה שרשור מיוחד למתנות של הענקים... את המתנות לא שולחים במסר אלא משרשרים לשרשור היומי של המתנות....

kerenosha

New member
../images/Emo31.gif פרוט בהודעה...

אני לא יכולה לשחק.... אין לי תמונות יפות ואני גם לא משו יצירתיתי אז... לא נראה לי שזה מתאים לי... אבל אהבתי ת'משחק
שיהיה לכם בכיףףףף

Nitzan122

New member
אממ...

אני מכירה את המשחק הזה בעיקרון אבל איך אפשר לשחק אותו במחשב? מה כבר יש להביא לאנשים במחשב?

אמממ..

אפשר לערוך תמונות של מלאך שחור עם אותו שם של הענק.. אפשר לשאול את הענק איזה שחקנים הוא אוהב ולשים תמונות שלהם... אפשר פשוט לשים לו כל בוקר תמונת בוקר טוב או כל מיני תמונות חדשות... ולא חייב רק תממונה אחת ביום אפשר גם בתור מתנה כמה תמונות...... קאפיש?

למעלה