בוקר טוווב

בוקר טוווב ../images/Emo13.gif

יואו איזה לילה הזוי .. כמה חלומות ... השתגעתי כבר.... יאללה חבר'ה.. שיהיה אלחה שבוע לכולם !!
ילד עם חלום/ ליבי רן http://www.youtube.com/watch?v=BfbvvZ83LH4&feature=fvwrel תמיד ידעתי ש... אני ילד קצת שונה אהבתי סתם לבהות בכוכבים הנוצצים ילד של צלילים, ילד של שירים הרגשתי שהמוזיקה בוערת בי בפנים. ילד עם חלום אחד להיות כוכב גבוה בשמיים ולראות איך כולם לי מריעים ילד עם סיבה טובה להאמין שכל עוד מנסים עם כל הלב חלומות מתגשמים. היכרתי אנשים חלקם גם גיבורים דבר אחד הבנתי שכולם בסוף שווים אם יש אומץ לנסות אז נוכל גם לגלות אוצר חבוי בכל אחד נותר רק לקוות. ילד עם חלום אחד להיות כוכב גבוה בשמיים ולראות איך כולם לי מריעים ילד עם סיבה טובה להאמין שכל עוד מנסים עם כל הלב חלומות מתגשמים. 2X

בוקר נפלא גם לך הו"ל...

שיהיה לך יום שיההי בו הכל יום שכולו אושר ושלווה יום של שלום רעות ואהבה יום שופע חיוכים ושמחה יום שכולו ברכה והצלחה.
אוהב את כולכם אחיי ורעיי
ה' ישמור על כולנו ידידיי

בוקר טוב.

לשניכם ולכל חברי הפורום.‏ שיהיה יום נפלא ומוצלח.‏ לא לשכוח לשתות מיים אפילו שהיום יתקרר קצת אבל עדיין חם מאוד בחוץ.‏ ב"ה יהיה לי היום קצת זמן להגיב כאן ולהנות מהיום החופשי שלי.‏ אז המששך יום נעים לכווווולם,‏ אוהב.‏ ‏

נגמרו ההכנות, אפשר לברך על המוגמר?

איזה כייף לראותך כאן איתנו (עדיין...) בחור אהוב - כמה שאוהבים אותך כאן, מה נשמע אחינו ובשרנו?

למעלה