בוקר טוה

בוקר טוה../images/Emo96.gif

כבר הבוקר, הגיע ואני שוב מאחר. שמש מהוססת, בקרניים מקופלות, מחייכת כאומרת תן לי עוד שניה לישון. אז אני נותן לה ורץ לעבודה. לאלפני שאוודא שנשלחה פה ברכה. אז בוקר טוב אנשים שיהיה יום נעים.

צהריים טובים לכולם../images/Emo24.gif

אנחנו בהכנות לקראת יום ההולדת של הבת שלי מחר, אומנם לא חוגגים בגדול, אמא שלי הזמינה לקפה ועוגה, אז לפחות הבלאגן לא יהיה אצלי בבית לשם שינוי אוטוטו יוצאת מהבית לפגוש את אמא שלי שחזרה אתמול מחו"ל.. שיהיה יום מגניב לכולם

tutit1005

New member
באתי צהרים טובים

מזל טוב לרגל יום ההולדת של הבת
הרבה שמחה ואושר. לכי תהני יקירה. ואל תשכחי ...להביא לנו גם מתנות מח"ול.. אוהבת תותית.

ZAHAV2006

New member
איזה כיף!איך אני אוהבת ימי הולדת|בל

תמסרי לבת שלך המון מזל טובים,ושכל חלומותיה יתגשמו!אמן!!! בת כמה היא,אגב? בי והמשך יום נעים

היי לכווולם../images/Emo24.gif

טוב, היום קצת קמתי מהמיטה, מרגישה יותר טוב. אני עכשיו מתארגנת למפגש פורום. פורום בוגריי אימוץ. צריך להיות נחמד. אז כשאחזור אספר חוויות, ביי בנתיים והמשך יום נעים לכולם. באתי הרבה מזל טוב לבת, שיתגשמו כל משאלותיה. היי אמא חוזרת מחול? היא הביאה לי בושם? חחחח. סתם. ביי.

ZAHAV2006

New member
תרגישי טוב,רחל!../images/Emo20.gif

גם אני לא משהו,מרגישה... אני מכריחה את עצמי לבוא לעבודה כל יום!ואני קמה בבוקר כאילו "נדרסתי" ע"י משאית... כואבות לי העיניים מעייפות,והראש לוחץ כזה...בקיצור,מתה לא להיות פה,ולישון ולישון ולישון... אבל ,זו לא התוכנית לצערי!מפה אני הולכת לחדר כושר לעשות כושר(השבוע לא יצא לי בכלל!)ולמצוא מתנה לגיסתי ליום הולדתה,ולאחר מכן,אני מתכננת לנקות את השירותים והמקלחת(צריך לתרום משהו מעצמי בבית של חמותי...),ויותר מאוחר ללכת לקניות עם בעלי. בקיצור,שיהיה לך סוף שבוע נפלא, ומקווה שלא בלבלתי לך יותר מידי במוח...

יופי זהב

בקיצור יום ארוך כמו לי אה? עדיף מאשר לא לעשות כלום. כן ממש באסה ללכת ככה למפגש אבל אני מאד רוצה וסקרנית להכיר את כל החברים הטובים שאיתם אני מתכתבת יומיום בפורום. גם לך סוף שבוע נעים.

למעלה