בוקר טוב

גמדים

New member
בוקר טוב

עוד שבוע מתחיל ,וצערי שוב הורידו לי שעות עבודה חייבת למצוא משהו רציני יותר במקום אחד קבוע , יש למשיהו רעיון אולי? שבוע טוב

בוקר נהדררר ...לך ולכל יושבי בית זה

שמעתי ביטוי נחמד ``דלת נסגרת ודלת נפתחת ...`` ואל תצטערי , העולה`ז לא שווה את צערך ... רק על עינינים רוחניים יש וחובה להצטער ... ואבוי לי , כמה יש לי להצטער ... ודעי לך אשה יקרה , שבבוקר יש לחשוב רק בעינינים משמחים , כי רק זה מביא מזל טוב ... וגם מן השמים מסייעים , כי האדם השמח מקרין בטחון ב ה` , שבגללו הוא שמח ! ולכן בגלל כל הסיבות שבעולם זה לא כדאי ... רק לשמוח יש ... כמו בשיר . בהצלחה

גמדים

New member
אני לא עצובה../images/Emo6.gif

אני מודה לאל על זה שאני עובדת ב"ה ולא יושבת בבית אבל אני יודעת שאני צרכיה למצוא משהו טוב יותר ומספר שעות גדול יותר שאוכל לפרנס את ילדי בכבוד , אני עם אמונה חזקה שזה ענין של זמן זה יקרה, והוא משגיח עלי בכל רגע ודואג לכל צרכי שאני אני עוטשה מאמצים למטה הוא עושה למעלה , יום טוב ואני תמיד עם חיוך

בוקר טוב - התגעגעתם אליי??

קודם כל בוקר טוב לכולם - מה שבטוח אני התגעגעתי -
אין לי מחשב מיום שישי - אחד מהסידורים שלי היה לשדרג את המסך ואכן ניגשתי ושידרגתי אבל איך שהתקנתי אותו המחשב לא עבד, בקיצור היןם בערב אני מקווה שאצליח לסדר את המחשב בבית וברוך ה' שיש מחשב בעבודה. בכל אופן יש לי מלא עבודה אז נהיה בקשר מאוחר יותר, אבל מה שבטוח זה שיצא משהו טוב מזה שלא היה לי מחשב (לימדו אותי להסתכל על חצי הכוס המלאה) באמת שהייתם חסרים לי במוצ"ש. ישבתי לראות טלויזיה "לצערי" ומה שבטוח הייתם במחשבותיי. שבוע טוב ויום טוב

touti

New member
בוקר טוב:) וכן מקסימית התגעגתי:)

רפואה שלימה למחשב:)

אחלה שיר בכלל ארקדי דוכין ענק!!!!

חבל שאי אפשר לצרף קבצים גדולים מספיק בשביל שירים.

למעלה