בוקר טוב

Reznik

New member
אני באמת שמח שהמצב שלך כל כך טוב.

אני אישית לא מתלונן, אני חוטא כמה שאני רואה לנכון, אני מודע לטעות מודע לסבל, אבל מעדיף את זה ככה אבל אני רואה אנשים שבכל נפשם רוצים לשמור, אבל העלות היקרה של המצרכים, ואי היכולת לשמור במאה אחוז בגלל מודעות נמוכה עד אפסית של הישראלים מקשה על הכל. ומתכונים לא יעזרו לי כי אני גרוע בבישולים..

אני הפסקתי לחטוא אחרי שדיברתי...

עם רופא שעשה מחקר על צליאק , הוא הזהיר אותי ואת אימא שאם נמשיך עם גלוטן אז זה סכנה כי זה עלול לגרום לגידולים שפירים וממאירים במעיים. מצבי כרגע טוב אומנם אני תקועה עם כדורים שאנשים בני 70 שותים אבל זה המצב. ולדעתי אנשים סובלים כי הם "חוטאים". בקיצור לדעתי אתה צריך להתחיל לחטט קצת באינטרנט ותאמין לי שתמצא מלא מתכונים למאכלים נהדרים! אימא שלי לוקחת מתכונים רגילים ומשלבת בהם קמחים נ"ג ועושה איתם דברים מדהימים, לא צריך משום נטורל קייקס אפשר הכל לעשות בבית בעלות נמוכה.

דרך אגב...

דוד שלי שהוא לא חולה צליאק, מאוד אוהב את הלחמניות שאימא שלי מכינה אתמול הוא היה אצלינו וזלל 2 בכיף, אני הסתכלתי עליו זולל אותם והייתי בהלם! כי סך הכל אם היתה לי אפשרות לאכול לחם רגיל הייתי אוכלת , ולו שיש אפשרות בוחר לאכול את הלחמניות שלנו.

Reznik

New member
אצלי במשפחה, כולם מעדיפים משום מה את

הלחמניות ואת שאר הדברים הנטולים. הזוי משהו...

אני ואימא שלי מצאנו תחליף...

לבצק פילו , היום נכין פיצה אם זה יילך אז תוכל בכל סניף של טיב טעם לקנות דפי אורז ולהכין איתם פיצה או בורקס. לבנתיים ניסיתי להכין איתם סיגרים וזה יצא מעולה!

Reznik

New member
תעדכני אותי ../images/Emo3.gif

ותזמיני אותי לארוחת ערב!

חחחחחחחח

נסחפנו משהו לא? כמנהל פורום צליאק אתה צריך להיות מעודכן יותר ממני! ואתה עוד אומר לי לבוא לבקר אצלך בפורום חחח אני חושבת שאצלכם צריכים ללמוד דבר אחד או שניים.

מאז שאני מכירה אותה אני שמה לב שכל דבר

כמעט מכיל גלוטן, הבעיה היא שכל דבר שמיועד לחולי צליאק הוא מאוד מאוד יקר, ובקושי יש לזה סיבסוד וזה מרגיז, כי אני רואה כמה שהיא סובלת בגלל זה, ואומנם היא אכן מכינה אוכל בבית אבל זה עדיין לא אומר שלא צריכים לסבסד את זה, וגם לייצר יותר מוצרים לחולי צליאק!!!

נכון.

את צודקת ואני חיה עם אימא חד הורית ושתינו חולות צליאק אז תחשבי כמה זה קשה, אבל עדיין מסתדרים פשוט לומדים להין את הכל בבית, אני לא צריכה לחפש מקומות מיוחדים שמוכרים עוגיות ללא גלוטן כי אימא שלי מכינה מדהימות בבית , ורק שתידעי שרוב האוכל בבית שלי הוא לא משהו ממש מיוחד הוא פשוט מתובלן אחרת , כל חולה צליאק יכול להכין אוכל ביתי בכלום כסף, פשטידות, דגים, חזה עוף בגריל , נקניקיות, קציציות מבושלות , ירקות פשוט התיבול באוכל מבושל זה תיבול אחר בסה"כ מרק עוף נטול גלוטן.

avia0911

New member
אתה היית מושמד ראשון

הוו המירמור.... שאתה קם בבוקר ומסתכל במראה תמיד תזכור שלא נורא... העיקר הבריאות

כן בלי בעיה...

כמו ה 3 דבות שאני נמצאת בחברתן , 2 מהן רזו ממש יפה והשילו בסביבות 10 קילו.

avia0911

New member
יש לכם אולי איזו דיאטת כאסח בשרוול?

זה פשוט מתחיל בזה שאני אוכלת קוראסון בבוקר ואמרת לעצמי שזה כל מה שאני אוכל היום... ואז בצהריים רואה ג'חנון ואומרת לעצמי "טוב קוראסון וג'חנון.. וזהו" וככה אני צוברת עוד ועוד דברים ורק מעלה במשקל במקום להוריד אווף אני מתגעגעת לתקופה היפה של לפני שבועיים ששקלתי 49

כסאח?!?!?

כסאח לא הולך ! את תעלי את הכל ובגדול, מה שחברות שלי עושות זה ספירה של קלוריות, אבל אם את קטנטונת אז תעשי מה שאני עשיתי, פשוט תאכלי מסודר בלי קרואסונים ואם אפשר תוותרי על לחם, הרבה ירקות ותאמיני לי את תחזרי לעצמך. אני גם קטנטונת וכל קילו רואים עלי , אז פשוט חזרתי לאכול נורמלי ולא טרפתי בלילות ועכשיו אני מוכנה לקיץ!

PinkWin

New member
ד"א שתדעי, אם מתחילים את הבוקר במתוק

יש חשק למתוק כל היום. בבוקר תאכלי דגנים:ברנפלקס/פייבר 1 וכו.... תוותרי על ג'חנון וקרואסונים, גם לא משביע וגם משמין. וד"א חשבת על זה שאת לפני מחזור? תמיד עולה החשק למתוק בתקופה הזו.

למעלה