בוקר טוב

גלבועא

New member
בוקר טוב

בשבת צפויה לנו פגישה משפחתית. ממיטלי ומ - PF אני שומע על קשרים טובים עם אחים למחצה או עם אחים חורגים. גם לזוגתי יש קשר מצויין עם אחיה מצד אביה ז"ל, ואתו ועם משפחתו אנחנו נפגשים. מה לדעתכם/ן הדינמיקה של קשרים בין חצאי אחאים או אחאים מנישואין בלבד?

pf26

New member
אין לי מושג

לפחות במקרה שלי, אחי צעיר ממני בהמון שנים ואני גידלתי אותו עד כדי כך שלפעמים טעה וקרא לי אמא. חוץ מזה, שנינו גדלנו אצל אמא מאד ריכוזית ונוקשה, כך שיתכן שיש כאן עניין של שותפות גורל. למזלי היה לי אבא נפלא וסבים חמים ואוהבים. לרוע מזלו של אחי אביו ניתק איתו קשר כשהיה פצפון ובעקבותיו גם הסבים והדודים, כלומר פרט לאימי ולי, אין לו משפחה גרעינית. מסיבה זו כנראה נטיתי לגונן עליו ולתפקד כאמא במקומות בהם היא לא תפקדה ככזו. (לכן, ד.א. כל-כך כואב לי היום כשכמעט אין ביננו קשר).

m i t a l y

New member
עכשיו אני מבינה יותר טוב

את מערכת היחסים ביניכם
. האם את יכולה להסביר למה התנתק הקשר בין אחיך לאביו?

גלבועא

New member
אני לא מבין ../images/Emo39.gif

תוכלי לפרט קצת, הרי לך יש גם ניסיון בענין.

m i t a l y

New member
אין כל כך מה לפרט

לי יש אח ואחות למחצה (הוא בן 18, היא בת 16, כמו שני ילדיו הצעירים של בעלי) מאשתו השניה של אבי. אני אוהבת אותם מאוד. שניהם מאוד חכמים ובוגרים והבת (שאני אוהבתאותה במיוחד) היא פשוט יפיפיה וכשרונית מאוד בתחום המחול. לצערי אנחנו רחוקים גיאוגרפית, אבל כל פעם שאנחנו נפגשים, יש הרבה חום ואהבה בינינו ואני מרגישה את זה מחדש כל פעם. (לפי הגיל אני יכולה להיות האמא שלהם). גם בתי הקטנה היא "חצי אחות" של ילדיו הגדולים של בעלי - מקווה שגם שם תהיה מערכת יחסים יפה (אלא שהפעם זה לא תלוי בי כ"כ
). מעניין אם יש עוד מישהו/י שקורא כאן שיוכל להוסיף...

pf26

New member
מאד פשוט

האבא התחתן ואחרי כמה חודשים נעלם. היה קובע פגישות עם אחי ולא מגיע . היה מאד קל להאשים את אשתו השניה, אבל אני מאמינה שהורה שרוצה לשמור על קשר עם בנו, לא יאפשר לאישה חדשה לנתק אותו. עד היום כואב לי פיזית כשאני חושבת על אחי כילד קטן ממתין לאביו ברחוב וזה פשוט לא מגיע לאסוף אותו.

למעלה