בוקר טוב

מקולפת

New member
בוקר טוב

מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אני זו שסובלת מבעיות נפשיות ולא מישהו ממשפחתי <למרות שניתן להתווכח על זה> אני רוצה ללכת לאישפוז יום באחד מבתי החולים שיש בארץ,פחות חשוב לי המיקום יותר חשובה לי האיכות. השאלה היא איך אדע מי נותן את השירות הטוב ביותר שדרכו אוכל להתחזק ו/או להחלים? השאלה השניה,מה צריך בכדי להגיע לאישפוז וכמה זמן זה לוקח עד לקבלה? אני בת 40, רשומה כנכה דרך ביטוח לאומי מזה 5 שנים בערך. תודה מקולפת.

מקופלת כנסי

ברוך בואך בצל קורותינו אני ינסה לעזור לך באיזה אזור בארץ את גרה בעיר מגוריך אני מאמינה שיש מרכז לבריאות הנפש שהוא כמו בית חולים יום שיש שם את כול הטיפולים הניתנים בבית חולים רגיל כולל האכלה רופא פסיכיאטרי אחות עו"ס ואפילו ריפוי בעיסוק בתשלום סימלי עם תכתבי היכן את גרה אני יפנה אותם למקום הכי קרוב למקום מגוריך מקווה שתרגישי טוב ושתהיה לך שבת קסומה

נטעלי6

New member
הי מקולפת

אני מקווה שאני לא מטעה אותך, אבל חיפשתי, ולפי דעתי יהיה לך יותר נכון לפנות לפורום של נוירופסיכולוגיה ושיקום או לפורום ייעוץ פסיכולוגי. ושוב - מקווה שלא הטעיתי, וכמובן - שתרגישי טוב. בהצלחה.

ד קובי

New member
מקולפת מהיכן את בארץ?

בכל עיר כמעט ישנו מרכז לבריאות הנפש, חשוב להתייעץ עם רופא ולראות באם יש מקום לאשפז אותך בכלל. את יכולה לפנות למרכז לבריאות הנפש הקרוב לך או לפנות לרופא המטפל שלך ולהתייעץ איתו. שתהיה לך שבת שלום

מקולפת

New member
שבת שלום ותודה על התשובות

מקופלת מצרפת לך קובץ

וורד פיתחי אותו ושם יש רשימה מלאה של כול המרפאות במחוז הצפון כולל בתי חולים יום מקווה שעזרתי לך תרגיש י טוב ושתהיה לך אחלה של שבת והעיקר חג שמח

לא ניתן להעביר את הקובץ כנראה בעיה

בתפוז עם יש לך את תוכנית המסרים או מייל אני מוכנה לשלוח לך אותו

למעלה