בוקר טוב

בוקר טוב

המקלחת מסודרת ( לא סיימתיאבל רואים את האור) אתמול היה לי ריח נוראי מהמקלחת ולא מצאנו מה זה אז כל היום כיבסתי וייבשתי ( חלון ומכונה ) עד שהגעתי למצב שנשאר בגדים רק בסל כביסה ( ובדקתי שלא משם בא הריח ) ומה שהיה יבש שמתי על המייבש וקיפלתי אחרי המשחק זרקתי את כל הסמרטוטי ריצפה הישנים והשארתי רק את אלו שעברו כביסה או חדשים ( הבעל השבוע היה חולה והעביר סמרטוט בסלון ומצאתי איזה סמרטוט מסריח אבל לא בטוח שהריח היה משם ) זרקתי כל מיני דברים שהיו על הריצפה ומשום מה לא היו שייכים לאזור העברתי ניגוב קל על הריצפה ועכשוו יש מקלחת מסודרת תמונות של לפני ואחרי נכניס בערב התוכניות להיום - לסיים את המקלחת לא מצאתי את מה שבאמת עשה את הריח ( אולי זה היה כמה דברים כי אחרי שזרקתי דברים וניקיתי הריח נעלם ) נקיון יסודי לאמבטיה , אסלות ,כיור להזיז את המייבש והמכונת כביסה דלת מראה ואת הארון של המקלחת זהו זה התוכניות להיום

ובתכניות שלי מחר -

גז+כיריים+מיקרוגל= יסודי עד הסוף. כיבוס של וילונות אמבט,חדר ארונות - כולל הוזזה של הכל החוצה, ניקוי והחזרה התחלתי לארגן אתמול קצת את המחסן - אולי אמשיך מחר, אם ישאר זמן מקווה שאעמוד בלו"ז כי יש לי הצגת בכורה ביום שלישי ומחר החזרה הגנרלית.

אני רק רוצה שיגיע../images/Emo29.gifלילה....

אני אחרי לילה ללא שינה, ולעומת זה- עם צירים
. אמש האיש שלי הזיז את המקרר, תנור, מקפיא, שידה (כן, שידה שעומדת אצלי במטבח הקטנטן
), ואני ניקיתי מאחור באופן יסודי, וגם סיימתי את נקיון התנור לפסח (האיש שלי פרק את הדלת לגורמים
), בלילה התחילו הצירים... היום
, חשבתי להפעיל מכונות כביסה ולהתרכז בשוטף, אבל אני משתדלת לא לעשות כלום, עד כמה שאפשר עם ילדודס ב
...
, ומחכה כבר ל
, כשהם יהיו במיטות, ואני אצליח להשלים שעות שינה

לא,לא, זה לא הזמן../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

אני רק בחודש שביעי....
אבל כל הריון אני מתחילה עם צירים בחודש שביעי, לפעמים זה כולל אשפוזים
.... אבל
על האכפתיות. |4UI|

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

היום אני מרגישה הרבה יותר טוב, ונהנית מהעובדה שסיימתי את רוב העבודה לפני פסח. כשמקפידים על סדר ונקיון כל הזמן, פסח הופך להיות הרבה יותר פשוט
. עדיין לא כמו אצל הרב אבינר.....(מבחינת זמן המוקדש לניקיון...) אבל די טוב
.

maybesure

New member
מקלחת שמשתמשים בה ביום יום באמת?!

תשמעי...אני בחיים לא הגעתי למצב כזה של ערמות ועומס באיזשהו חדר מחדרי הבית. אין ספק שעשית עבודה קשה. עכשיו צריך לשמור על זה מסודר. איך הצלחתם להתקלח שם?

בלי בעיה יש לנו אמבטיה שם בקצה

שמים מגבת על הריצפה ומתקלחים דרך אגב הכביסה על המייב והמכונה היא כביסה נקייה שצריך היה רק לקפל

maybesure

New member
../images/Emo178.gif כל הכבוד לך!

על הסדר, פשוט לא להאמין איזה הבדל בין הלפני לאחרי. אני בטוחה שעכשיו כולם רוצים להתקלח

SILIVAS

New member
../images/Emo12.gif

התאורה בתמונות שיקפה את מצב האמבטיה בפועל... בתמונה שלפני היה חשוך
ובתמונה שאחרי
נראה נהדר

תודה תודה

אני באמת מאושרת מזה כייף להיכנס למקלחת בסופו של דבר אתמול בעלי בילה את הערב במיון ולכן כל מה שתכננתי להמשיך לעשות לא עשיתי מה שכן הפעלתי מדיח , קיפלתי מכונה אחת הפעלתי שניה והעברתי אותה למייבש ( היום נפעיל נוספת ) דאגתי שלא ישארו כלים במטבח אחרי שהכנו ארוחת ערב היום בבוקר פיניתי את המדיח ( כך שלא יהיו בכלל כלים כי הכל נכנס ישירות למדיח ) אני אחשוב על מה לעשות היום וארשום אחר כך

למעלה