בוקר טוב ...

Paranoid Eyes

New member
בוקר טוב ...

כן גם לכם, אלה שלא עובדים בשישי.. אלה שמתהפכים במיטה ומזילים ריר על הכרית. אלה שיקומו עם קמטי שינה על הפנים.. ובעיקר לאלה שיצאו אתמול ובילו... בזמן שאני הלכתי לישון מוקדם בגלל העבודה המז#!@!@ הזאת!! :) TA TA

PrInCeS LiAh

New member
../images/Emo6.gif

אני חשה מרמור קל... שיהיה לך אחלה יום. אני הברזתי מפיוזיולוגיה וביוכימיה בעעעעעע!

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo123.gif

מרמור?? את חושבת? להההההההההה לא יכול להיות!!!!
אם זה כ"כ בעעעעע למה הלכת ללמוד את זה הא גברת?:)

PrInCeS LiAh

New member
לא הלכתי ללמוד את זה...

הלכתי ללמוד מכשור רפואי זה בא בחבילה. אני סתם מקצינה פשוט בפזיולוגיה המרצה מרדימה זה כמו כדור שינה אבל אני אסלח לה כי היא כוסית על! יש מלא מקצועות שאני דווקא מאוד מאוד אוהבת ! אי אפשר להינות מהכל אז מידי פעם לוקחים איזה יום חופש קטנטן...

Paranoid Eyes

New member
תאכלס.

אבל תסלחי לי רגע.. מזה אומר מכשור רפואי? ואיפה את לומדת? ואיך מתקבלים במידה ואני רוצה:)

PrInCeS LiAh

New member
זה הנדסאים...

הנדסאי אלקטרוניקה אני לומדת במכלת אשקלון בשביל להתקבל להנדסאים צריך... ת.ז חחחחח סתם צריך תעודת בגרות בלי נכשלים אנגלית 4 יח ומתמטיקה 3. לפי מה שידוע לי יש את התחום הזה גם באריאל וגם במכללת אפקה בתואר מהנדס ושם כבר יש תנאי קבלה. אצלי הלימודים הם שנתיים ובשנה השלישית את עושה סטאז' בבית חולים על שני מכשירים רפואיים שאת מתמחה בהם בסוף השנה השנייה . במסגרת הלימודים את לומדת : אנטומיה, פזיולוגיה, פרמקולוגיה, אפידמיולוגיה, כימיה , ביוכימיה, חשמל, אלקטרוניקה, פיזיקה, רפואה גרעינית, אנגלית טכנית מתמטיקה . זה מה שאני לומדת השנה בסוף השנה את נבחנת על מספר מקצועות בחינה חיצונית של מה"ט .

Paranoid Eyes

New member
אנגלית 5 זה טוב ?:))

פפ אשקלון ואריאל רחוק לי חחחח דווקא נשמע מעניין :\

PrInCeS LiAh

New member
אצלנו אין ...

רמות של אנגלית כי זה לא לתואר. אנחנו כולנו לומדים אותה רמה של אנגלית טכנית והמבחנים בשבילי הם קלילים , בזכות המרצה אני ממש אוהבת אנגלית! לומדים בעיקר אנגלית שקשורה לתחום קוראים טקסטים שקשורים לתחום, כל שבוע יש בוחן על טקסט משבוע לפני וכל שבוע הבוחן בסגנון שונה, המבחן סמסטר האחרון רובו היה על טריקים ולא ממש על ידע , נותנים הזדמנות לכולם להצליח.

PrInCeS LiAh

New member
אקולוגיה מעניין?

כל אחד ומה שעושה לו את זה, אותי זה ממש מעניין. השאלה מהמעניין אותך יש בסמסטר א ייצוג מאוד גדול של חשמל ופיזיקה בסבמסטר ב מתחילים להיכנס לחלק המעשי של חשמל ולומדים קצתיותר מקצועות רפואה בשנה ב כבר ממש נכנסים למקצועות הרפואה .

למעלה