בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר טוב למשכימים בוקר שני שלי בפורום, כן כן, אני ממש דנדש ללא פז"מ ללא נסיון, וכבר אחרי כמה טעויות ופאדיחות, הצלחתי ללמוד את העיקרון. שורות קצרות ביטויים בהירים... והופה הידד למשרשרים מאחל לכולם המשך יום פורה ומהנה

אתם לא נורמליים../images/Emo9.gif

יום אחד וחצי לא הייתי כאן בקושי וטונה של שרשורים. כמה אפשר לקרוא עם הקפה הראשון לישון באלכסון-כבחירה או ברירת מחדל, ו44 יום היא לא איתו, ותוהה אם הבעיה היא שלו או שלה? ואש לי שחזרה (קבוע? זמני? חלקי?) זהו. קראתי . מתחילה לעבוד. בוקר טוב לכולכם. נ.ב. שכחתי כמובן להודות על המינוי,מייקי. בחיים לא קיבלתי תפקיד כל כך בקלות.

מייקי69

New member
גיברת יושבת ראש

בוקר טוב לך, ובאותה קלות שניתן התואר הוא גם יילקח במידה ותמשיכי להעדר מכאן ימים שלמים ותניחי לאחרים את כל מלאכות הנאום.... אז בפעם הבאה, אנא הצטיידי בפתק מרופא (או מהבעל, או מהילדים, או ממשהו)

אורמור

New member
WELCOME דנדש..

פששששש..חדש אבל מעודכן אז בוקר גם לך ורק רציתי לשאול במחילה.. זה..זה הוא? או זה זה? או..
או סתם מה שלומך ו..באמת ברוך הבא.. אור ממהרת לעמל יומה..

../images/Emo42.gif ובוקר טוב ../images/Emo140.gif

שיהיה בוקר נעים למשכימים קום ולמתנמנמים... וברוך הבא - זהוזה דינה.מית חנפת לחדשים

אש לי

New member
היי אתה בלי הפז"מ בוא´שניה?../images/Emo24.gif

פיקששת משהו פה ביום השני... עם שורות קצרות,וביטויים בהירים מורידים את המדים ועושים סיבוב מול החברים לאאאא לא אין צורך את כל הבגדים אז יאללה שיהיה לך ולכולנו באמת יום שקט ומקסים
ברוך הבא איימי.
זהו...אני חושבת ש...זהו זה!

ברוך הבא!!!! ../images/Emo6.gif

שיו.. אני לא עומדת בקצב
מצטערת אם אני מפספסת חדשים.. אבל אני רואה שהבנות דואגות לקבלת פנים נאותה! כלכבוד

בוקר/צהרים טובים

לותיקים ולחדשים, שנדע להנות ממה שיש, כי מחר.... מחכה לחדשות. רשפים

למעלה