בוקר טוב שיהיה לכולכם שבוע טוב. סידיייייי
J jess ועוד New member 7/4/02 #2 בוקר טוב סידי מקווה שזו התחלה של שבוע שקט ונעים חוזרים למסלול של שבוע עבודה מלא כמעט ...
J jess ועוד New member 7/4/02 #4 לא נורא שבוע הבא שוב מתחלק ל-2 בגלל יום העצמאות ואני מקוה שתהיה לנו סיבה טובה לחגוג
S sidi New member 7/4/02 #5 וואי איך אני באמת מחכה לשבוע הבא. סיבה טובה לחגוג? בלי לבאס אבל סיבה טובה לחגוג לא נראה לי שתהיה, קודם נקווה רק שיהיה שקט ונוכל לחגוג כמו שצריך.
וואי איך אני באמת מחכה לשבוע הבא. סיבה טובה לחגוג? בלי לבאס אבל סיבה טובה לחגוג לא נראה לי שתהיה, קודם נקווה רק שיהיה שקט ונוכל לחגוג כמו שצריך.
J jess ועוד New member 7/4/02 #7 אני נוהגת להסתובב עם אחי והוא יש לו ידים כבדות בקשר לזיקוקים אני אסדר משהו ....
S sidi New member 7/4/02 #8 מה זאת אומרת ידיים כבדות? חייב להיות הפוק הזה כשנותנים את מכה. את מכירה במקרה מישהו שמוכר פטישים ?
J jess ועוד New member 7/4/02 #9 רק היום רק היום מה אני שוק???? אני נשמעת לך בסטה או חברה של בסטה תגיד לי אתה החלקת על הראש??? אמרתי לך אני הולכת עם אחי ובקשר לפוקים .... אז יש לו גזים תודה על הדאגה ....
רק היום רק היום מה אני שוק???? אני נשמעת לך בסטה או חברה של בסטה תגיד לי אתה החלקת על הראש??? אמרתי לך אני הולכת עם אחי ובקשר לפוקים .... אז יש לו גזים תודה על הדאגה ....
S sidi New member 7/4/02 #10 טוב נו חשבתי אולי את יודעת. ולא החלקתי על הראש, אבל היום בבוקר בדרך לעבודה דרכתי על בננה והחלקתי על התחת. אפשר לשאול עוד שאלה? ראית את הסרט "רק היום"? (סרט מצויין בכיכובו של זאב רווח) ואפשר עוד שאלה? את הירקות את קונה בשוק או בסופר?
טוב נו חשבתי אולי את יודעת. ולא החלקתי על הראש, אבל היום בבוקר בדרך לעבודה דרכתי על בננה והחלקתי על התחת. אפשר לשאול עוד שאלה? ראית את הסרט "רק היום"? (סרט מצויין בכיכובו של זאב רווח) ואפשר עוד שאלה? את הירקות את קונה בשוק או בסופר?
J jess ועוד New member 7/4/02 #11 זאב רווח ואני בכסאח אטומי אז אני מחרימה ת´סרטים שלו חוץ מזה שאני בכלל לא עושה קניות בשביל מה התחתנתי?????
זאב רווח ואני בכסאח אטומי אז אני מחרימה ת´סרטים שלו חוץ מזה שאני בכלל לא עושה קניות בשביל מה התחתנתי?????
S sidi New member 7/4/02 #12 מה את אומרת? עבר ביניכם חתול שחור? פשש סחטיין עלייך, "בכלל לא עושה קניות בשביל מה התחתנתי?" כל הכבוד לך חינכת את בעלך כמו שצריך הא? התחתנת כדי שתעשו קניות יחד, לא?
מה את אומרת? עבר ביניכם חתול שחור? פשש סחטיין עלייך, "בכלל לא עושה קניות בשביל מה התחתנתי?" כל הכבוד לך חינכת את בעלך כמו שצריך הא? התחתנת כדי שתעשו קניות יחד, לא?
J jess ועוד New member 7/4/02 #13 אי אפשר יחד הוא לא אוהב לקנות בגדים ..... ואני בחודש שביעי אני לא סוחבת מהסופר תשמע ככה זה כל אחד וההנאות שלו
אי אפשר יחד הוא לא אוהב לקנות בגדים ..... ואני בחודש שביעי אני לא סוחבת מהסופר תשמע ככה זה כל אחד וההנאות שלו