בוקר טוב

בוקר טוב

הפורום הזה כל כך פעיל !!! כתבתי כאן בראשון לחודש ומאז מים רבים עברו בירדן. בירדן? באוקינוס !! עד שמצאתי את ההודעה שלי - כדי לראות אם מישהו הבחין בקיומי - לקח לי ים של זמן אבל בסופו של דבר ראיתי שהבחנתם ! איזה כיף לי :)) אז לאן נעלמתי? אושפזתי בבית חולים... אני בגילי הרך - יחסית - 29 אושפזתי בבית חולים בגין הלב. הלב? כן כן הלב... יומיים וחצי הייתי שם ושוחררתי. זה עדיין לא נגמר אבל אני כל כולי מחשבות חיוביות והרבה תקווה. ממש אין לי ראש להיות עכשיו חולת לב. אז מה עושים? איך אמר ישראל מהבורגנים "אפ גרייד לחיים". וביום חמישי התחלתי. הורדתי את כמות הסיגריות. שיפצתי תזונה התחלתי בהתעמלות - רק להיזכר בבדיקת מאמץ שעשו לי בבית חולים וכל כולי מתמלאת כלימה עזה. בינתיים שלושה ימים ואני מסתדרת טוב מאוד עם הכללים החדשים שקבעתי לעצמי. נפש בריאה בגוף בריא - זה המוטו עכשיו. משתדלת לא להתעצבן, לא לעשן יותר מדי, לא לא לא לא לא . אבל מה מעצבן? בעלי ! אני חוזרת מבית חולים עם פקודה חד משמעית מהבוסים הגדולים שם למנוחה מוחלטת אבל לא. בלתי אפשרי. הוא חייב להיות עכשיו חולה - הקנאי - ולשרוץ במיטה. אז נחתי? ממש לא. היום חזרתי לעבודה - למרות האיסור המפורש - נמאס לי להיות בבית. ביום שלישי מיפוי לב - תחזיקו לי אצבעות ? שיהיה לכולנו יום של אושר הילה נ.ב. - מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מהות הפורום? קראתי את הודעתה של פסיפלורה אך לא כל כך הבנתי ולו בגלל שקראתי חלק מן ההודעות מן הימים שחלפו. אשמח להסברים ושוב, הילה :)

בקשת תגובה, אז הנה לך...

שלום לך הילה! אולי דווקא אתחיל מהסוף. זה הפעם הראשונה שאני מנסה את מזלי ל´התכרבל´ בפורום הזת. אהובתי הבלתי-נלאית/נדלית כבר במספר רב של הזדמנויות ניסתה לשכנע אותי ל´הציץ´ מתוך ידיעה שבוודאי ´אפגע´, אך זה לא יצא... משום מה רק הבוקר הרמתי את הכפפה. והרי תגובתי הקצרצרה להודעתך הארוכה. ראשית, מקרב לב אני מאחל לך בריאות איתנה והחלמה מהירה וכמובן מחזיק לך אצבעות למיפוי ביום שלישי. שנית, מנסיון אישי למדתי שבעיות תפעול בלב מרמז על חסך מיני! כן, קראת/ם נכון "חסך מיני". הלב הוא רק משל ומליצה - דפיקה אחת קטנה שחסרה בו מלמדת על חסך אמיתי ב´דפיקות´ אמיתיות במקומות אחרים. אם וכאשר תשלימי את ה´דפיקות´ במקומות האחרים... קצב דפיקות הלב יחזור לאיתנו! בקשר ל´שיפוץ התזונה´ - אשמח לדעת האם זה גם מרים את החזה גם או שרק גורם לבטן להתכווץ. לגבי בעלך - איך אמרה סבתי עליה השלום: "כמו שמציעים את המיטה... כך ישנים עליה". (אולי גם הוא ניסה לרמוז לך על ה´חסך מיני´? חומר למחשבה!) לסיום, שמח להיות כאן בחברתכם... נראה מה יילד יום (ולילה)! ביי

מחייך אלייך

עד שהספקתי לשגר את ההודעה על גילוי הנביא ... ואת כבר צוחקת. אולי תתקשרי ונושחח... חחחח

בוקר טוב ואור! ../images/Emo13.gif

קודם כל - החלמה מהירה לך! ובהצלחה ביום שלישי, לדעתי, לקחת את העיניינים לידיים - זה כבר חלק מתהליך הריפוי, ו...כן, אני מהאופטימיים
זה שבשעה שהבעל נדרש להיות החזק והתומך הוא בדיוק נופל למשכב... יש לי על זה תיאוריה פרטית שלי, ללא סימוכים מדעיים: הוא פשוט מפחד... מת מפחד שכל האחריות תיפול עליו, שפתאום הוא ייצטרך להיות זה שדואג, שמחליט, שמבצע... אם טעיתי בבן אדם - אני מתנצלת מראש תגידי, ניסית לדבר איתו? לומר לו : קשה לי, תתמוך בי, בבקשה? דינה. תמיד בעד שיחה כנה (גם אם זה עולה לטונים...)

נכון ?!?! הוא פשוט מפחד.

כאילו איזה עצבים איתו - ששששש הילה. אסור לך להתרגז - אני אמורה להיכנס למיטה למנוחה מלאה וטוטלית והוא החצוף נעשה לי חולה. כן... הוא מפחד. הוא דואג. לפחות משהו אחד טוב יצא לי מכל הסיפור הזה. ההורים של בעלי - אוף איזה חמודים הם - שיחדו אותי להוריד את השלושים סיגריות ביום שלי לעשר סיגריות ובתמורה אני מקבלת מהם מנוי לחדר כושר לשנה !!! שווה או מה? רק מההתרגשות בא לי עכשיו להדליק סיגריה. הילה - שהולכת לאכול תפוז במקום הסיגריה.

גדש

New member
אני מקווה שהתפוז...

אני מקווה שהתפוז...היה שווה את זה. לכי תדעי אולי אחרי כל המחלות סוף סוף תעשו סקס פרעי כל הלילה ויותר לא תתלונני על הדוש במקלחת. (באמת מקווה שהכל יהיה רק לטובה)

גדש

New member
רסיסים.....קצת כח רצון !!!!!!!

רסיסים.....קצת כח רצון. נו באמת כבר עברת מספיק בחיים. זה לא קשה קדימה כולנו איתך.

הילה..

אני מקווה שהבעיות במשאבה היו ח"פ ולא יחזרו יותר. תשמרי על עצמך, את שומעת???????

אטיוד5

Active member
תשמרי לנו על האוזון, הא?

להפסיק לעשן בבקשה. בשבילך, בשבילי, בשביל כולם. מי רוצה לנשק מאפרה? ובקשר לכל השאר, תהיי בריאה. חיבוק יעזור לך להבריא? אז הנה, קחי אחד.
מחזיק לך אצבעות. ואם תתני, אחזיק לך גם את כל היד.

קודם כל, תהיי בריאה

תמיד אמרו לי שיש קשר בין בריאות הלב לבריאות הסקס. הנה באת את והוכחת שכך הוא... אז חמודה, תחשבי שהסקס ישפר לך את מצב הלב, ככה אומרים המלומדים, בחיי! לכי על זה, במקום טיפול רפואי
ואולי תשלחי את הילדה לאמא, אחות, חברה, בייביסיטר... ותיזמי אחר צהרים של סקס פרוע, עם כל התוספות הנילוות... תראי שעם האוכל יבוא גם התאבון, של שני הצדדים. בריאות לך, בכל המובנים
רשפים

למעלה