רסיסים של אושר
New member
בוקר טוב
הפורום הזה כל כך פעיל !!! כתבתי כאן בראשון לחודש ומאז מים רבים עברו בירדן. בירדן? באוקינוס !! עד שמצאתי את ההודעה שלי - כדי לראות אם מישהו הבחין בקיומי - לקח לי ים של זמן אבל בסופו של דבר ראיתי שהבחנתם ! איזה כיף לי
) אז לאן נעלמתי? אושפזתי בבית חולים... אני בגילי הרך - יחסית - 29 אושפזתי בבית חולים בגין הלב. הלב? כן כן הלב... יומיים וחצי הייתי שם ושוחררתי. זה עדיין לא נגמר אבל אני כל כולי מחשבות חיוביות והרבה תקווה. ממש אין לי ראש להיות עכשיו חולת לב. אז מה עושים? איך אמר ישראל מהבורגנים "אפ גרייד לחיים". וביום חמישי התחלתי. הורדתי את כמות הסיגריות. שיפצתי תזונה התחלתי בהתעמלות - רק להיזכר בבדיקת מאמץ שעשו לי בבית חולים וכל כולי מתמלאת כלימה עזה. בינתיים שלושה ימים ואני מסתדרת טוב מאוד עם הכללים החדשים שקבעתי לעצמי. נפש בריאה בגוף בריא - זה המוטו עכשיו. משתדלת לא להתעצבן, לא לעשן יותר מדי, לא לא לא לא לא . אבל מה מעצבן? בעלי ! אני חוזרת מבית חולים עם פקודה חד משמעית מהבוסים הגדולים שם למנוחה מוחלטת אבל לא. בלתי אפשרי. הוא חייב להיות עכשיו חולה - הקנאי - ולשרוץ במיטה. אז נחתי? ממש לא. היום חזרתי לעבודה - למרות האיסור המפורש - נמאס לי להיות בבית. ביום שלישי מיפוי לב - תחזיקו לי אצבעות ? שיהיה לכולנו יום של אושר הילה נ.ב. - מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מהות הפורום? קראתי את הודעתה של פסיפלורה אך לא כל כך הבנתי ולו בגלל שקראתי חלק מן ההודעות מן הימים שחלפו. אשמח להסברים ושוב, הילה 
הפורום הזה כל כך פעיל !!! כתבתי כאן בראשון לחודש ומאז מים רבים עברו בירדן. בירדן? באוקינוס !! עד שמצאתי את ההודעה שלי - כדי לראות אם מישהו הבחין בקיומי - לקח לי ים של זמן אבל בסופו של דבר ראיתי שהבחנתם ! איזה כיף לי