בוקר טוב

בוקר טוב

שלום לכולם. אתמול ישבתי כמה שעות בכנסת והייתי עד למחזה גרוטסקי... יושב מבקר המדינה לפניו קלסר עב כרס שלפי דבריו של המבקר מי שיקרא אותו ... ואנחנו עם ישראל יושבים ושומעים ויכוח חסר תכלית.... על מי שלח ומתי.. ומה עם העובדות.. עד מתי נחכה.. ומתי למען השם יתקנו... עצוב.. יום טוב לכולנו שוקי

srulek

New member
שוקי : עוד לא למדת שממשלה זו המערכת

הכי לא יעילה , הכי מושחתת והכי לא מתפקדת ? תחשוב על זה - מי מגיע לממשלה החל מדרג השרים ועד אחרון הפקידים ? אנשים או חדלי מעש (בטלנים , קשקשנים , לא יוצלחים ) או חדלי אישים (נצלנים, מושחתים, תאבי בצע ללא עבודה קשה , שתלטנים, מגלומנים וכ"ו) שכן אם לא היו כאלה היו חפצים להגשים עצמם, להוכיח יוכולתיהם מול לקוחות אמיתיים, ליצור , לשווק מרכולתם תוך מאמץ, תוך ניצול כישורים ויכולות , תוך התמודדות יום יומית , תוך אמביציה להערכת אמת בשוק החופשי , הפרטי . עכשיו האבסורד שאנו מצפים מלא יוצלחים שיפתרו בעיותינו, שיבצעו דברים , שיעמדו במשימות קשות ומורכבות . זה לא נראה לך אבסורד ?

besl

New member
srulek, אתה קשקשן בגרוש../images/Emo154.gif

srulek, אתה קשקשן בגרוש וכל מה שכתבת לא שווה התייחסות. חפש את התפוחים הרקובים ותפסיק לעשות הכללות גזעניות.

y u v a l l e v

New member
שלום גם לך שוקי

בעבר הלא רחוק, ביקשתי שהתנועה לאיכות הסביבה תבדוק את טענתי בדבר ניגוד עניינים, כשהכנסת בוחרת את נשיא המדינה, והמועמדים הם חברי הכנסת עצמם, כאילו שאין מועמדים ראויים במדינה, שאינם חברי הכנסת. כתבת לי אז, שטענתי תובא לבדיקה בתנועה (אינני זוכר את המילים המדוייקות), אך מאז ועד כה, נשמרת דממה בנושא. באשר לי, אינני מקבל שום תגובה. כבר נראה כגמור ומוחלט, שאחד מחברי הכנסת הנוכית, ייבחר למשרה הזו, בפעם הבאה, בעוד מספר חודשים, והזמן הולך ומתקצר. אם אני צודק בטענתי, שיש כאן משום עבירה על "ניגוד עניינים", הרי שיש להעמיד טענה זו לבחינה ציבורית, ואולי לבחינת בג"ץ. מן הראוי היה לפחות להציג את הטענה הזו כטענה מקדמית בפני היועצת המשפטית של הכנסת (לי היא לא תענה). ניסיתי לכתוב למספר חברי כנסת ולשאול לדעתם בנושא, אלא שהם מתחמקים ולא עונים לעניין, וכשאני מבקש הבהרה, הם מנתקים מגע ולא טורחים לענות יותר. על כן שוקי, אני מבקש את תגובתך, ואני מבקש לדעת אם אכן אין זה ראוי - כהנחת היסוד שלי - שהכנסת תבחר מי מחבריה, למשרת נשיא המדינה. בכל אמצעי התקשורת אננו קוראים ושומעים על המועמדים היחידים: מר רובי רבלין, מר שמעון פרס, הגב' קולט אביטל ואחרים. אלה הם חברי כנסת מכהנים, ואני חוזר וטוען שאין זה ראוי שחבריהם לכנסת יבחרו בהם בשל מצב של ניגוד עניינים. אינני מטיל ספק בהיותם מועמדים ראויים, אלא בכך שאין זה ראוי שהם ייבחרו בידי הכנסת, ע"י חבריהם ושיצביעו עבור עצמם. מה גם שהם כולם באים מהפוליטיקה, ואנחנו כבר מזמן רוצים לראות נשיא נבחר, שאיננו נמנה על הגברדיה הזו של הפוליטיקאים, עם כל השטיקים הפוליטיים שבאמתחותיהם. אילו הגוף הבוחר את הנשיא לא הייתה הכנסת, לא היה מקום לטענתי, וכל שאני טוען הוא, שלא יתכן לבחור את הנשיא מתוך הגוף הבוחר. מה בדעת התנועה לאיכות השלטון לעשות בנושא הזה שוקי? בכבוד רב, יובל לב

למעלה