בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

רק אני עובד היום או שיש עוד מישהו? א. מה שלומכם? ב. איך אתם מרגישים? ג. הכל בסדר?
סידיייייייייי

ניקולי

New member
סידי בוקר טוב

גם אני עובדת היום. א. שלומי בסדר. ב. אני מרגישה בסדר ג. הכל בסדר. סידי... א. מה איתך? ב. איך אתה מרגיש? ג. הכל בסדר איתך? ניקול*

sidi

New member
ניקוליייייייייייייייייייייייייייייי

א. איתי אין חדש. ב. אני מרגיש טוב. ג. איתי הכל הבסדר. ניקולי, א. מה שלומך? ב. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
עכשיו ברצינות
איך היה החג? (מלבד כל הבלאגן שהיה לנו) עד איזה שעה את עובדת היום? סידייייייייי

@@

New member
מתוקים שלייייייי ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולםםםםםם, מה שלומכםםםםםם? (הייתה פה הרבה פעילות בהיעדרי) אני שמחה לדעת שכולכם בריאים ושלמים, תשמרו על עצמכם ואל תצאו לשום מקום. שיהיה לכולם יום שקט ורגוע. אוה
תתתתתתתתתתת

sidi

New member
מה זאת אומרת

היום יצאתי מהבית עם שכפ"ץ וקפלס"ט

jess ועוד

New member
בוקר טוב לכם

מקווה שכולכם בסדר אני מנסה להבין מה קורה פה אני ממש מסטולה מעייפות (למרות שישנתי ...) עכשיו אני בעבודה

sidi

New member
התעוררתן בנות?

הכל בסיידר גמור. אז מה אתן מספרות? יש חדש?

@@

New member
סידושששש

מתוקי מה נשמע? האם התעוררנו? יש לנו ברירה, חייבים לעבוד, ממש מבאס לעבוד בחול המועד, אצלי בעבודה שקט ורגוע הכל מת, אני לא יודעת מה אני עושה פה בכלל. מה חדש אצלך? תספר לי קצת, תשעשע אותי. אוה
ת ריקי

sidi

New member
אצלי הכל בסדר

ולא חשוב אם לא אמצא תשובה... בואי אני יומר לך מה את עושה שם, את מרויחה מיליונים.
כדי שתזמיני את כל חברי הפורום לסו"ש על חשבונך נכון? טוב אני אספר לך משהו אבל שאף אחד לא ישמע בסדר? ששששש את מכירה את הסיפור על שלגיה אדומה?

@@

New member
בלי עין הרע ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מיליונים? זאת מילה עדינה,התכוונת למיליארדים
כן זה מה שאני מרוויחהההההה , אשליות מתוקות. ות´אמת אני לא מכירה את הסיפור "שלגיה אדומה", תפסיק כבר להתבדח ותספר לי משהו רציני, אם יש דבר כזה, אצלי המצב בטטה, אין חדש תחת
ולא נראה לי שגם יהיה.
ריקי

sidi

New member
ריקוש

אין לי משהו רציני לספר לך, חוץ מזה ש... lonely I´m mister lonely I have nobody... ולמה המצב אצלך בטטה?

@@

New member
סתם כבדותתתתתת

לא יודעת גם המצב בארץ, גם מצב הלב, אבל עזוב לא נתעסק בשטויות סוחבים, כאילו יש לי ברירה אחרת.

sidi

New member
ריקי

את רוצה לדבר על זה? כי אם כן אז יש בלילה "ציפורי לילה משוחחות עם גדעון רייכר" סתם סתם באמת אם את רוצה לדבר אני יודע גם להיות רציני.
סידיייייייי

sidi

New member
כוונתי

בהתעוררתן זה שהאם השקמתן קום? האם יקצתן משנתכן המתוקה? ולגבי שקט, תוסיפי טפו טפו טפו וגם
ואל תשכחי לדפוק על עץ.

jess ועוד

New member
כשאמרתי שקט התכוונתי

לעבודה.... ממש לא להאמין אפילו הזבובים בחופש!!!! אין פה כלום

sidi

New member
באמת

ועכשיו מסתבר שגם חברת חשמל בחופש כי נפל המתח ואנחנו עובדים על גנרטור. אוי רגע מצאתי פה זבוב חכי אני אשאל אותו אם הוא שייך למשק לשעת חירום.

למעלה